Afwisselende opdrachten én een diploma

Tiny Struijlaart van Buiten vertelt over haar hbo-v opleiding die ze volgt bij Bender. Tijdens het volgen van dit hbo-v traject werkt Tiny op verschillende opdrachten. “De manier waarop Bender de hbo-v opleiding aanbiedt, vind ik een leuke en uitdagende manier.”

“Ruim twee jaar ben ik werkzaam bij Bender en tijdens mijn eerste detacheringsopdracht ben ik gestart met de hbo-v opleiding. Dit is ook de reden dat ik bij Bender ben begonnen met werken: de manier waarop Bender de hbo-v opleiding aanbiedt, vind ik een leuke en uitdagende manier. Naast steeds verschillende opdrachten bij diverse opdrachtgevers behaal je namelijk ook nog je diploma. Ik kan me op deze manier verder ontwikkelen en ontdekken wat ik na het behalen van mijn diploma wil gaan doen.

‘Ik weet nu beter wat ik wil’

Ik heb veel verschillende opdrachten gehad zoals coördinerend verpleegkundige, wijkverpleegkundige i.o., kwaliteitsbewaker en teamleider op een COVID-unit. Tijdens alle opdrachten heb ik mij verder kunnen ontwikkelen, waarbij de ene opdracht wat beter aansloot op de opleiding dan de andere. De opdracht op de COVID-unit was een erg leuke uitdaging. Iedereen begon op deze unit als nieuwe werknemer. We hebben samen moeten bedenken op welke manier we alles vorm zouden gaan geven en niemand wist wat ons te wachten stond. Deze opdracht heb ik als waardevol ervaren en heeft me geholpen tijdens de opleiding. Ik heb me verder ontwikkeld en weet nu beter wat ik als hbo-verpleegkundige wil gaan doen: namelijk kwaliteitsverpleegkundige of teamleider van een afdeling.

Inmiddels ben ik in de eindfase van de opleiding aangekomen en hoop ik dit traject te kunnen afsluiten met een nieuwe opdracht als kwaliteitsverpleegkundige. Deze functie sluit goed aan op de eisen die de LOI stelt om af te kunnen studeren. Zowel voor de stage als voor mijn scriptie.”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Bij Bender kun je ervoor kiezen om naast je werk de verkorte hbo-v-opleiding te volgen. Met dit aangepaste werk-leertraject kun je je tijd flexibel indelen en haal je binnen drie jaar je hbo-v-diploma. Meer weten over ons hbo-v traject?

Hbo-v traineeship