Bender Academie aanbod 2022

De ontwikkelingen in het publiek domein en de zorg staan nooit stil: nieuwe technieken, wetten, regels, wensen en vragen. Dit vraagt van iedere professional nieuwe kennis en verdere aanscherping van je vaardigheden. Het volgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen draagt direct bij aan de professionele groei. Alleen door permanent te investeren in je eigen ontwikkeling ben je blijvend in staat optimale ondersteuning en dienstverlening te bieden.

Wil je verder groeien binnen de zorg of het publiek domein?

Bender leidt al ruim 15 jaar professionals zoals jij op. Dit doen we met opleidingen, workshops en trainingen rond Wmo, jeugdzorg, participatie, werk & inkomen, schuldhulpverlening, ouderen- en gehandicaptenzorg en ruimtelijk domein. Op verschillende opleidingsniveaus, van trainee tot senior, en op een wijze die recht doet aan de leerbehoefte, online via Zoom, klassikaal, incompany of e-learning. Ons motto: aandacht leidt tot persoonlijke groei, persoonlijke groei leidt tot professionele kwaliteit.

Inspelen op de actualiteit!

Onze opleidingen sluiten aan bij de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied, waarbij de praktijk centraal staat. Theorie wordt voortdurend gekoppeld aan de praktijk, zodat het
geleerde direct toegepast kan worden. Bender richt zich op professionals die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Die op zoek zijn naar uitdaging, meer kennis en meer vaardigheden.

Open inschrijving of incompany

Afhankelijk van de leerbehoefte bestaat de mogelijkheid om een losse cursus of training te volgen of een specifiek traject samen te stellen. Hierover geven we graag passend advies.

Vraag de Groeigids aan

Bekijk online het Bender Academie aanbod of vraag de brochure hardcopy aan. Meer weten over het aanbod of advies op maat? Vraag dan je eigen Groeigids aan. Daarin meer over onze werkwijze en je hebt een duidelijk overzicht van het aanbod.

Bender Academie aanbod 2022 Aanvraagformulier