Bender College Tour met Ali B

Op donderdag 10 december 2020 nam Ali B de collega’s van Bender via Zoom mee in zijn verhaal over zijn zoektocht naar zichzelf. Hoe neem je regie over je eigen ontwikkeling?

 

 

Ali B, we kennen hem als rapper, tv-persoonlijkheid, presentator en theatermaker. Na afgelopen donderdagvond hebben de collega’s van Bender Ali op een heel andere manier leren kennen. Kwetsbaar, open en op bovenal inspirerende wijze vertelde hij ons over zijn zoektocht naar zichzelf en deelde zijn persoonlijke verhaal. Zijn weg naar succes kende ook een aantal diepe dalen. Hoe krabbel je hieruit en hoe voorkom je die terugval? Vraagstukken waar onze professionals in onder andere de jeugdproblematiek zich sterk in herkenden en dagelijks mee te maken hebben. Eigenaarschap nemen over je leven en dat je zelf bepaalt hoe jouw groei zich manifesteert is hetgeen wat hij ons heeft meegegeven. De woorden “ik groei pas als ik toepas” zullen dan ook lang door resoneren binnen Bender. Ali, bedankt!

Werken bij Bender

Nu we elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten organiseert Bender regelmatig online events. Want wij willen met jou in verbinding blijven en wij geloven in de kracht van aandacht. Kom ook werken bij Bender! Bender biedt talenten een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. Zo werken we samen aan jouw groei.

Werken bij Bender