Jij kiest niet de weg, de weg kiest jou

Voor de derde maal op rij organiseerde Bender een College Tour. Na interessante sprekers als Ali B en hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder waren wij nu vereerd met de komst van zevenvoudig paralympisch kampioen Esther Vergeer.

Esther nam ons mee in haar levensverhaal dat vele successen heeft gekend, maar ook zeker uit vele tegenslagen bestond. Wat doe je als er dingen op je pad komen waar je totaal geen invloed op hebt? Ze vertelde ons dat haar topsportersmentaliteit haar ontzettend heeft geholpen om haar uit diepe dalen te halen. Stukje bij beetje terugvechten: net als het spelen van een moeilijke wedstrijd. En daar raakte zij ook de kern van haar verhaal: jij kiest niet de weg, de weg kiest jou. Hoe jij deze weg bewandelt dat is aan jou. Food for thought!

Ontzettend veel dank aan Esther Vergeer die zo openhartig haar verhaal met ons deelde. Op naar de volgende!

Werken bij Bender

Nu we elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten organiseert Bender regelmatig online events. Want wij willen met jou in verbinding blijven en wij geloven in de kracht van aandacht. Kom ook werken bij Bender! Bender biedt talenten een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. Zo werken we samen aan jouw groei.

Werken bij Bender