Bender helpt verpleegkundigen met een verlopen BIG-registratie terug de zorg in

Met ingang van 1 april, en nee het is geen grap, gaat Bender verpleegkundigen met een verlopen BIG-registratie terug de zorg in helpen als zij deze wens hebben. Inmiddels is het 3,5 jaar geleden dat Bender Zorg gestart is om verzorgenden IG en verpleegkundigen te helpen aan een mooie nieuwe uitdaging als projectverzorgende of projectverpleegkundige. Afwisseling, groei en zekerheid ineen!

We hebben een groot zorgtekort in Nederland en bij Bender willen we natuurlijk graag bijdragen om dit tekort een beetje minder te krijgen. In die 3,5 jaar hebben we vaak contact gehad met verpleegkundigen die zich willen inzetten in de zorg, maar waarvan om verschillende redenen de BIG-registratie is verlopen. Deze groep hebben we altijd al willen omarmen en helpen maar het was zoeken naar de manier waarop. En die manier hebben we nu gevonden. Wij zijn heel trots dat we vanaf april verpleegkundigen een come back in de zorg kunnen laten maken!

We gaan (ex) verpleegkundigen namelijk inhoudelijk voorbereiden op het BIG-herregistratie examen middels een uitgebreide training. Want dat examen, dat is helaas niet het makkelijkste. Maar na het volgen van de training zijn zij er helemaal klaar voor en zorgen wij voor de inschrijving. Zowel de training als het examen zijn op kosten van Bender. Want die dragen wij graag als we op die manier iemand weer het mooiste beroep dat er is kunnen laten uitvoeren. Maar nog veel mooier, wij bieden na het behalen van het examen, iemand meteen een vast dienstverband aan. Zo kan iemand meteen het prachtige beroep weer volledig uitoefenen in de uitdagende functie van projectverpleegkundige bij Bender.

Bender voor jou!

Ben jij of ken je iemand die graag weer volledig aan de slag wil gaan in de zorg? Neem dan contact op met Simone Polman via de mail of via een appje/telefoontje: 0618581970.

Lees meer over Bender in de zorg