Bender schenkt 10.000 euro aan de Hersenstichting

Sinds februari 2021 doen ruim 400 Bender medewerkers dagelijks een ommetje met behulp van de ‘Ommetje-app’. Een dagelijks ommetje is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Naast het gebruik van de app die het dagelijkse ommetje registreert, is Bender een wandelcompetitie gestart. Bender heeft de wandelcompetitie afgesloten met een online college tour met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, de bekendmaking van de winnaars van de wandelcompetitie en de uitreiking van € 10.000,- aan de Hersenstichting.

Bewegen zorgt niet alleen voor meer fysieke gezondheid, het zorgt ook voor betere doorbloeding van de hersenen, waardoor deze ook beter gaan werken. Een ommetje of lange wandelingen maken past daar helemaal in, zegt Scherder. Daarom heeft Scherder in samenwerking met de Hersenstichting een app ontwikkeld genaamd Ommetje. Bender is met deze app een wandelcompetitie gestart met haar medewerkers. Naast een prijs voor de winnaar die de meeste kilometers heeft gewandeld, heeft Bender € 10.000,- ter beschikking gesteld aan de Hersenstichting. “De donatie van Bender zal gebruikt worden voor onderzoek, voorlichting en goede zorg voor mensen met hersenletsel” aldus Merel Heimens Visser, directeur van de Hersenstichting.

Bender met aandacht voor jouw groei!

Een werkgever die aandacht heeft voor jouw groei en ontwikkeling én die dit soort gave initiatieven organiseert? Bij Bender doen we dat! Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het publiek domein of in de zorg? Bekijk wat wij jou te bieden hebben.

Werken bij Bender