Bender schenkt 3.605 euro aan stichting Het Vergeten Kind

Medewerkers van Bender ontvingen vlak voor de zomer een uitnodiging om een heerlijk BBQ-pakket te bestellen bij dinerbox.nu. Voor elk besteld pakket doneerde Bender samen met Dinerbox.nu 5 euro aan stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Het is belangrijk dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.

Na 3 maanden werd het tijd de balans op te maken: 721 BBQ-pakketten werden besteld en dus overhandigde Bender op 8 oktober jl. een cheque ter waarde van € 3.605 aan Jeroen van Woudenberg, Manager Partnerships bij Het Vergeten Kind. “Fantastisch om te zien dat Bender en Dinerbox.nu kwetsbare kinderen in Nederland een warm hart toedragen doordat zoveel medewerkers van Bender een speciaal BBQ-pakket hebben besteld. Wij waarderen deze donatie zeer en gaan het geld besteden aan activiteiten waarbij deze kinderen even hun zorgen kunnen vergeten, sinds lange tijd weer kind kunnen zijn en positieve herinneringen kunnen maken”, aldus Jeroen.

Wij zijn blij dat wij als organisatie een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan het geweldige werk dat stichting Het Vergeten Kind levert.

Bender met aandacht voor jouw groei!

Een werkgever die aandacht heeft voor jouw groei en ontwikkeling én die dit soort gave initiatieven organiseert? Bij Bender doen we dat! Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het publiek domein of in de zorg? Bekijk wat wij jou te bieden hebben.

Werken bij Bender