Bender trainee Duurzaamheid en Energie haalt de krant

Thim Tielbeek heeft tijdens zijn opdracht als projectmedewerker duurzaamheid bij gemeente Katwijk diverse duurzaamheidsprojecten succesvol afgesloten. Bij één van deze projecten heeft Thim de krant gehaald. Daar zijn wij als Bender ontzettend trots op. Wat Thim en de gemeente Katwijk hebben bereikt, lees je in het artikel ‘Ondernemers kunnen kosteloos inzicht krijgen in hun energieverbruik’ (Duurzaam in de gemeente Katwijk, editie oktober 2019).

 

 

Wil jij net als Thim ook actief bijdragen aan een klimaatbestendig en energiezuinig Nederland? Wil jij een vliegende start maken binnen de overheid en meewerken aan het behalen van de klimaat- en energiedoelstellingen? Ben je nieuwsgierig naar verschillende opdrachten en wil je werken voor diverse organisaties?

Ontdek dan de voordelen van het traineeship Duurzaamheid en Energie bij Bender! We starten al op 6 januari 2020!

Traineeship Duurzaamheid en Energie

image

Kennismaken met de professionals van Bender

Ik help u graag verder

Wilt u meer informatie over onze professionals? Mijn naam is Rik van Wijk en ben Manager Ruimtelijk Domein bij Bender. Ik ga graag met u in gesprek over de behoeften binnen uw organisatie en denk mee over de beste oplossingen. Bel mij op: 06-52889811 of stuur mij een mail.

Contact per mail