Big Bender Music Party!

In deze tijden snakt iedereen naar wat sociale interactie. Je wilt weer eens een ouderwets gezellig feest met alles erop en eraan. Een feest zoals we bij Bender gewend zijn om feest te vieren. Hoe doe je dat dan in coronatijd?

 

 

Op 30 oktober 2020 barstte om 20.00 uur de Big Bender Music Party los! Volledig online. Een avond waar alles in het teken stond van muziek en de verbinding opzoeken met elkaar. Zo kregen alle collega’s een heerlijk borrelpakket thuisgestuurd om tijdens ons feest van te genieten mét het hele gezin. Want voor iedere collega van Bender was het een klein feestje in de huiskamer! We startte de avond met een muzikale quiz mede onder leiding van niemand minder dan onze mystery guest VanVelzen. Elke regio binnen Bender strijdde tegen elkaar (met bijbehorende gadget voor het teamgevoel) met 1 uiteindelijke winnaar tot gevolg. Als afsluiter een top concert van Velzen wat zorgde voor veel enthousiaste dansmoves in al die huiskamers. Middels een Zoom wall konden we elkaar allemaal zien en door je verzoeknummertjes in de chat te zetten kon VanVelzen hier mooi op inspelen.

We hebben genoten van een prachtige avond, dank aan alle collega’s voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! We voelden ons weer even fysiek heel dicht bij elkaar. Bekijk hiernaast de aftermovie van ons feest!

Werken bij Bender

Ben jij volgend jaar ook van de partij? Kom werken bij Bender. Bender biedt talenten een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. Zo werken we samen aan jouw groei.

Werken bij Bender