Creatieve oplossingen en kansen creëren

Binnen het sociaal domein (regio Noordwest) heeft Bender versterking gekregen in de vorm van regiomanager Melanie Out. Zij stelt zich graag even aan je voor.

“Ik ben Melanie, 34 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. In 2013 kwam ik terug naar Nederland en heb ik met veel plezier weer in Amsterdam gewoond. Vorig jaar juni ben ik samen met mijn vriend, zoontje en hond verhuisd naar Haarlem. Ik wandel veel met onze hond, ik kickboks, doe soms een beetje crossfit, hou van koken, lekker eten, goede wijn en vakanties.”

Interesse voor zorgsector en maatschappij

Ik heb zes jaar in Spanje gewoond en gewerkt als PR-Manager en als Storemanager in de retail. Na mijn terugkomst in Nederland was ik op zoek naar een baan waar ik mijn Spaans in de praktijk kon brengen en zodoende ben ik bij een internationale alarmcentrale aan de slag gegaan als medisch coördinator. Ik coördineerde de hulpverlening voor verzekerden die spoedeisende medische hulp nodig hadden in het buitenland. Hier is ook mijn interesse voor de zorgsector en de maatschappij ontstaan en heb ik uiteindelijk de stap naar de arbeidsbemiddeling binnen de zorgsector gemaakt, waar ik een aantal jaren in heb gewerkt voordat ik via een bemiddelingsbureau in contact gekomen ben met Bender. Tijdens het kennismakingsgesprek aldaar werd al vrij snel aangegeven dat Bender echt bij mij zou passen. En dat klopte helemaal! Na twee leuke gesprekken bij Bender ben ik op 1 december 2021 gestart als Regiomanager binnen het sociaal domein en ik heb het ontzettend naar mijn zin.

Veel aandacht voor groei en ontwikkeling

Ondanks dat ik geen achtergrond heb in het sociaal domein zijn er wel degelijk raakvlakken met mijn werkachtergrond in de zorgsector. Ook daar heb ik professionals op de juiste opdracht weten te plaatsen. Het is zo belangrijk om een baan te hebben die echt bij je past en om je verder te kunnen ontwikkelen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en daar is bij Bender ook echt de ruimte voor. Er is veel aandacht voor groei en ontwikkeling. Die aandacht is er voor onze professionals maar ook voor onze opdrachtgevers. Zij kunnen rekenen op professionals die mens en organisatie als geen ander kunnen helpen. Die oprechte aandacht merkte ik ook in mijn eerste weken bij Bender: ik ben zo hartelijk ontvangen door iedereen, men is echt oprecht geïnteresseerd en dat maakte dat ik mij direct welkom voelde.

Ik wil onze professionals verder brengen en een partner zijn voor opdrachtgevers

Ik hoop de huidige samenwerkingen met opdrachtgevers te kunnen voortzetten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Hierbij wil ik een partner zijn voor opdrachtgevers en samen creatieve oplossingen bedenken en mooie kansen creëren. Daarnaast hoop ik onze professionals te begeleiden naar mooie opdrachten en te kunnen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ik zie uit om met iedereen aan de slag te gaan de komende periode.