"Echt een bedrijf voor jou!"

Bender heeft versterking gekregen in de regio Westmidden. Saskia de Weerd is deze maand gestart als regiomanager sociaal domein. “Samen zoeken naar oplossingen en naar mooie kansen: dat is en blijft waar ik mijn energie uit haal, ik vind het een prachtig vak!”

“Ik ben Saskia de Weerd, 40 jaar oud en woonachtig in het mooie Schoonhoven samen met mijn man Philip, onze twee kinderen Noa en Benjamin van 3 en 1 en onze hond. Ik ben een echt buitenmens, van binnen zitten word ik namelijk niet vrolijk… Overigens van koud weer ook niet, dus ik beland elke winter in een dilemma, maar dat terzijde.”

 

Eilandbloed

“Met twee kinderen kun je je voorstellen dat het bij ons thuis nogal druk is nu. In deze levensfase heb ik daarom niet altijd evenveel tijd voor mijn hobby’s, zoals paardrijden en lekker op stap met vrienden. Dat komt vanzelf wel weer terug en gelukkig is corona inmiddels amper nog een belemmering. Reizen is ook een grote passie van mij, waarbij onze huwelijksreis naar Guatemala, Mexico en Belize toch wel op nummer 1 staat van mooie reizen die ik heb gemaakt. Ik ben opgegroeid op Sint Maarten dus het eilandbloed stroomt ook wel een beetje door mijn aderen. Ook gaan wij met enige regelmaat die kant op!”

“Dit is echt een bedrijf voor jou!”

“Ik werk inmiddels zo’n 15 jaar in de arbeidsbemiddeling en daar binnen heb ik heel veel verschillende functies gehad. Het leukste aan dit vak vind ik de betrokkenheid bij mensen. Ik mag professionals begeleiden bij een van de belangrijkste zaken in hun leven, namelijk: leuk werk!

Na jarenlang vooral met opdrachtgevers en professionals in de farmaceutische industrie gewerkt te hebben, kreeg ik steeds meer interesse om dit werk in een meer maatschappelijke hoek uit te voeren. Heel toevallig heeft mijn man een paar jaar geleden gesolliciteerd bij Bender en toen hij thuiskwam zei hij eigenlijk meteen: “Dit is echt een bedrijf voor jou!” Die zin is altijd in mijn hoofd blijven zitten en toen het voor mij het juiste moment was, wilde ik erg graag in gesprek met Bender. Wat bleek: mijn man had gelijk haha! Sinds een paar weken ben ik aan de slag als regiomanager in het sociaal domein en het bevalt me ontzettend goed! Overigens is mijn man niet bij Bender in dienst getreden destijds.”

Een prachtig vak

“Mijn eerste indruk van Bender is dat er veel aandacht is voor elkaar: voor al onze professionals, voor onze opdrachtgevers en ook voor elkaar als interne collega’s. Er is veel aandacht voor en focus op groei en ontwikkeling. Dat zijn wat mij betreft de twee zaken die werk interessant, leuk en uitdagend maken!

Ik hoop in mijn rol echt een partner te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers en voor onze professionals. Samen zoeken naar oplossingen en naar mooie kansen: dat is en blijft waar ik mijn energie uit haal, ik vind het een prachtig vak! De komende tijd wil ik zoveel mogelijk opdrachtgevers en professionals spreken, achterhalen wat hen beweegt en samen kijken naar de best passende opdracht voor nu en voor de toekomst.”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het sociaal domein? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in het sociaal domein