“Een veelzijdige rol vervullen binnen de zorg werd mijn missie”

Om nog meer zorgprofessionals van een interessante opdracht te kunnen voorzien, is ons team Zorg uitgebreid met de komst van regiomanager Jennifer Kohinor. “De mensen die dag in, dag uit klaarstaan met hart en ziel, lieten mij beseffen hoe graag ik daar ook mijn steentje aan bij wilde dragen.”

“Mijn naam is Jennifer Kohinor, 31 jaar en geboren en getogen in het Brabantse Vught (bij ’s-Hertogenbosch). Ik ben getrouwd met Reny en samen hebben wij een prachtige zoon Nathan van 4 jaar die sinds dit schooljaar op de basisschool gestart is.

Sociaal dier

In mijn vrije tijd ben ik normaal gesproken druk met alles wat nu even niet mag door het welbekende virus, zoals borrelen met vrienden en reizen naar alle mooie plekken op de wereld, maar de verplichte rust zorgt ervoor dat ik juist nu extra geniet van het buiten zijn met onze kleine boef. Daarnaast vind ik koken echt heel leuk, dus heb het sporten ook maar weer eens opgepakt! Tot een aantal jaar geleden was ik namelijk heel druk in de weer op de tennisbaan. Als ik mijn omgeving vraag wie Jennifer is, zullen ze als eerste het woord ‘enthousiast’ zeggen en als ik ergens voor ga, dan is het voor 100%. Ik ben een sociaal dier en je kunt mij dan ook altijd wakker maken voor gezelligheid. Mijn glas is altijd halfvol!

Spin in het web

Na de middelbare school heb ik ruim een half jaar werkervaring in de hotellerie opgedaan en mijn Spaans opgepoetst op de Dominicaanse Republiek, om vervolgens mijn bachelor opleiding Hotelmanagement op de Hotel Management School in Maastricht te volgen. Vervolgens de keuze gemaakt om na een leerzame stage bij het facilitair bedrijf van NS Stations een masteropleiding te volgen richting Facility Management & Real Estate aan de universiteit van Greenwich (Londen). Gedurende mijn studie ging mijn hart sneller kloppen van de organisatie van diverse particuliere evenementen. Daarom heb ik me lange tijd gebonden aan de horeca. Gestart als regiomanager bij een bedrijfscateraar en een salesfunctie bij een prachtige evenementenlocatie in een natuurgebied. Na een uitstap richting de detachering in de juridische branche, heb ik besloten dat die branche minder aantrekkelijk was maar de dynamiek van de detacheringswereld me erg aansprak om die veelzijdige rol als ‘spin in het web’ te kunnen vervullen.

De Benderfamilie

Mijn privésituatie zorgde ervoor dat ik ‘zorgland’ in korte tijd intensief heb leren kennen. Dit vakgebied en de mensen die dag in, dag uit klaarstaan met hart en ziel, lieten mij beseffen hoe graag ik daar ook mijn steentje aan bij wilde dragen. Zo was de puzzel gelegd. Een veelzijdige rol vervullen binnen de zorg werd mijn missie. En laat Bender een waardevolle speler zijn in dat zorgland en op zoek zijn naar een Regiomanager. De match was gemaakt! Vanaf 2 november mag ik onderdeel zijn van de ‘Benderfamilie’ en ik heb er nog geen dag spijt van. Wat een leuke, energieke en gemotiveerde mensen en wat een dankbaar werk mag ik leveren samen met een hecht team dat oprecht plezier heeft met elkaar. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dat team en mag bijdragen aan een toekomst van nog betere zorg!”

Bender voor de zorg

Is uw zorgorganisatie dringend op zoek naar vakkundige professionals die alle aandacht kunnen en willen geven aan mensen die dat het hardst nodig hebben? Jennifer komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt haar per mail bereiken of op het telefoonnummer: 0639081590.