Even voorstellen: Gülden Elvan

Ook het ruimtelijk domein is binnen Bender enorm in beweging. Met de komst van Gülden Elvan binnen het regiomanagement van het ruimtelijk domein, geven we de positieve ontwikkeling nog een verdere boost. Met Gülden wordt ook het netwerk van Bender verder uitgebreid.

Even voorstellen

“Mijn naam is Gülden Elvan. Ik ben 40 jaar en woon met mijn lieve dochter Nisa in het mooie Zutphen. Mijn interesses en bezigheden zijn heel divers waarbij reizen, koken, bakken en wandelen (minimaal 10.000 stappen per dag!) toch wel bovenaan mijn lijstje staan. In de weekenden lopen wij meestal een mooie wandelroute in Nederland. Ook in Nederland blijft er nog zoveel te ontdekken!”

Gülden in 1 woord: strijdvaardig

“Ik ben wel echt een doorzetter, als ik ergens aan begin laat ik niet meer los. Ook komt hier de winnaarsmentaliteit in mij naar boven. Maar ik ben ook een echte levensgenieter! Ik geniet van de kleine dingen in het leven en ben heel actief. Ik ben eigenlijk altijd wel op pad. Als je mij écht zou kennen dan zou je weten dat als ik over ‘mijn alles’ praat, ik het over mijn dochter heb.”

Bemiddelen is het mooiste wat er is!

“In 2004 ben ik begonnen als Adviseur Milieu in Zwolle. Ik werd zelf gedetacheerd bij gemeenten. Daarna, in 2006,  volgde een rol waarin ik meer de kant van acquisitie leerde kennen. Bemiddelen is het mooiste wat er is! Contacten met verschillende organisaties en afdelingen, maar ook het omgaan met verschil in culturen: het is ontzettend leuk! De juiste opdracht voor onze professionals vinden en de juiste professional voor onze opdrachtgevers, daar word ik blij van. Ik doe dit werk, adviseren en detacheren binnen het ruimtelijk domein, nu ruim 17 jaar. And counting!”

Oprechte aandacht

“Op LinkedIn zag ik dat Bender op zoek was naar een regiomanager ruimtelijk domein. Het aspect ‘oprechte aandacht voor mensen’ en ook naar opdrachtgevers toe, dat was precies waar ik naar op zoek was. Na verschillende leuke gesprekken met Martijn, Rik en Jelke was ik om: voor mij was Bender een logische stap. Het voelde gelijk heel goed en nu ben ik er onderdeel van en werken we samen!”

Een goede start

“Ik ben de eerste dagen bij Bender zeer goed ontvangen door iedereen. Je kunt de oprechte aandacht vanuit alle regio’s echt gelijk merken. Nu natuurlijk volop in mijn inwerkperiode, maar ik kan niet wachten om écht van start te gaan. Met het topteam dat er nu binnen het ruimtelijk domein staat, kan het niet anders dan dat we straks nog meer opdrachtgevers aan Bender gaan binden en daarmee nog meer uitdagende opdrachten voor onze professionals zullen realiseren!”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het ruimtelijk domein? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in het ruimtelijk domein