Even voorstellen: Hillien Koster

Hillien Koster is onze nieuwe regiomanager binnen Zorg. Een welkome uitbreiding op het huidige team van regiomanagers. Met haar achtergrond als verpleegkundige kent zij de zorg van binnenuit. En met haar ruime ervaring in arbeidsbemiddeling gaat zij binnenkort het noordoosten van Nederland meer op de kaart zetten binnen Bender. Hillien, wil je jezelf even voorstellen?

“Mijn naam is Hillien Koster. Ik ben 48 jaar en getrouwd met Ralph, samen vormen we een gezin met onze zonen Bart en Olaf. We zijn groot liefhebbers van vakantievieren en naast de verre reizen die we maken, zijn we ook frequente bezoekers van Spanje en het eiland Texel. Koken voor familie en vrienden is enorm leuk, maar om dit in even(ge)wicht te houden sport ik ook, maar doe ik dit nu door veel te wandelen (de Ommetje app draait overuren!).”

Wat is je werkachtergrond?

“Ik ben mijn carrière gestart in de zorg; in het Sint Franciscus ziekenhuis in Rotterdam heb ik mijn opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Na een paar jaar wilde ik meer van de zorg zien en ontdekken en ben ik als verpleegkundige werkzaam geweest in twee Rotterdamse penitentiaire inrichtingen. Mijn opdrachtgever destijds, Start Medi Interim vroeg me na dit project of ik bij hen op kantoor wilde werken en dat heb ik 10 jaar lang in verschillende functies en locaties gedaan. Hierna heb ik mijn leidinggevende ervaring ingezet als manager bij Partou kinderopvang. Een landelijke kinderopvangorganisatie waardoor ik hier ook op verschillende vestigingen 10 jaar lang met veel plezier gewerkt heb. Ik wilde weer graag terug in de arbeidsbemiddeling en die overstap heb ik drie jaar geleden weer gemaakt…. nog iedere dag blij mee!”

Hoe ben je bij Bender terechtgekomen of Bender bij jou?

“Ellen Manders, accountmanager Opleidingen bij Bender, is een oud-collega van mij. Zij vertelde dat er een nieuwe collega werd gezocht. Hoe leuk dat wij nu weer collega’s zijn!”

Wat is jouw achtergrond in de zorg en op welk gebied zou jij je steentje bij willen dragen?

“Zoals ik al aangaf heb ik als verpleegkundige gewerkt en de laatste jaren als accountmanager in de arbeidsbemiddeling heb ik de meeste ziekenhuizen en enkele privéklinieken wel als klant mogen bezoeken. Ook de VVT heb ik in deze periode beter leren kennen. Ik hoop dat ik mijn kennis kan uitbreiden met de vele contacten die Bender heeft in de zorg en hoop dat ik samen met mijn collega’s bij Bender ons netwerk nog meer kan uitbreiden. Daarnaast hoop ik straks regio Noordoost-Nederland binnen Bender meer op de kaart te zetten.”

Als we jou echt zouden kennen zouden wij weten dat je…?

“Ik een enorm grote muziekliefhebber ben en ik vaak gevraagd word om wat te vertellen over muziek. Mijn muzieksmaak is heel breed gelukkig!”

Wat is dan je favoriete nummer allertijden, Hillien?

“Oeh, een moeilijke! Maar dan ga ik toch voor het ‘altijd goed-nummer’ Funkin’ for Jamaica van Tom Browne. Heerlijk!”

Hoe zijn je eerste dagen bij Bender verlopen?

“Met een zeer goed en fijn gevoel kijk ik terug naar de manier waarop je vanaf het eerste moment bij Bender wordt ontvangen en ingewerkt. Warm, oprechte interesse en aandacht voor en tijdens de inwerkperiode; het voelt allemaal heel goed en welkom. Op zulke momenten realiseer je je weer wat een goede ontvangst en inwerkperiode met nieuwe collega’s doet!”

Wat hoop je te bereiken bij Bender in je functie maar ook voor jezelf?

“Ik blijf het leuk vinden dat ik met mijn zorgachtergrond in deze functie het lijntje met de zorg kan behouden. Ik volg met veel interesse de ontwikkelingen in de zorg, deze verandert in hoog tempo. Daarnaast wil ik graag met mijn collega’s de diversiteit van zorgaanbieders uitbreiden. Niets leuker dan ons palet aan zorgaanbieders en opdrachten uit te breiden, zodat zorgprofessionals een grote keuze hebben en een gevarieerd en indrukwekkend CV op kunnen bouwen bij Bender!”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in de zorg? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in de zorg