Even voorstellen: Linda van der Molen

Graag stelt onze kersverse collega Linda van der Molen zich aan je voor. Zij is onze nieuwe Regiomanager binnen het sociaal domein en is sinds 1 februari bij Bender in dienst.

“Ik ben Linda van der Molen, 43 jaar geleden geboren in de West Friese klei van Twisk (regio Medemblik). Op 1 februari ben ik gestart als Regiomanager Sociaal Domein West-midden.

Mijn gehele jeugd heb ik doorgebracht op de rug van pony’s en paarden en heb het zelfs tot een paar Europese kampioenschappen in de Militairy geschopt.
Inmiddels woon ik met mijn 2 kinderen, Morris van 17 en Nanoux van 13 jaar, in Alkmaar. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag op het strand en in de duinen met onze hond James.  Kan net als ieder ander niet wachten tot we weer goed uit eten kunnen of gewoon een terras kunnen pakken.

Van globetrotter in de sales beland

Na mijn studie ben ik voor mijn werk in het toerisme vooral eerst veel op reis geweest. Daarna het sales vak in gerold. De eerste stappen in de arbeidsbemiddeling zette ik bij USG People. De afgelopen 3 jaar ben ik als Vestigingsmanager actief geweest bij Samen Professionals/Aethon. Ik was daar verantwoordelijk voor de bemiddeling vanuit het domein zorg en heb grote raamovereenkomsten gesloten met zorgpartijen.

Een nieuwe tak

Bender kwam op mijn pad via een externe recruiter. Het Sociaal Domein is vrij nieuw voor mij maar dat zie ik niet als obstakel. Mijn focus ligt op de uitbreiding van het werkgebied en het ontdekken van nieuwe kansen.

Linda in 1 woord: Strijdlustig

Wie mij echt kent weet dat ik slecht tegen verliezen kan😉. Ik bijt graag mijn tanden ergens in en ga ervoor!  Ik hoop bij Bender op persoonlijke groei en een mooie uitbreiding van de regio.”

 

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het sociaal domein? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in het sociaal domein