Even voorstellen: Nicolien Dijkhuijs

Graag stelt onze kersverse collega Nicolien Dijkhuijs zich aan je voor. Zij is onze nieuwe Manager recruitment sociaal domein en is sinds 1 november bij Bender in dienst.

“Ik ben Nicolien Dijkhuijs, 30 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik woon daar samen met mijn partner Nick en zoontje Felipe van 3 maanden oud.

Voordat ik bij Bender in dienst ben getreden, heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. Ik ben ooit begonnen als intercedent bij Randstad waar ik Inhouse werkte bij de Belastingdienst. Vervolgens ben ik bij Manpower terechtgekomen als accountspecialist waar ik verantwoordelijk was voor diverse ministeries in Den Haag. Daarna ben ik bij YER aan de slag gegaan als recruiter sociaal domein en na 2 jaar ben ik bij BMC gaan werken. Hier heb ik mij de afgelopen 5 jaar beziggehouden met Werving en Selectie voor het gehele publieke domein. Ik heb mij in de afgelopen jaren dus vaak beziggehouden met het sociaal domein. Ongeveer een jaar geleden ben ik door Bender benaderd voor de positie van Manager recruitment sociaal domein en na mijn zwangerschap heb ik besloten de overstap te maken!

Strong Viking Run

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis naar verre landen en ben ik sportief bezig. Je kunt mij altijd bellen voor bijvoorbeeld een Strong Viking Run. Daarnaast ben ik een echt gezelligheidsdier en ben ik te vinden op het strand en op festivals. Als ik mijzelf in 1 woord zou moeten omschrijven dan zeg ik: positief. Ik ben erg gemotiveerd en ga uitdagingen niet uit de weg.

Mijn eerste dagen bij Bender zijn ontzettend positief verlopen! Ik ben zeer warm ontvangen en heb al met een hoop nieuwe collega’s kennis mogen maken. Ik kijk er naar uit om er naar uit om er wat moois van te maken!”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het sociaal domein? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in het sociaal domein