Even voorstellen: Nomi van Ek

Werkzaam in de zorg en toch van baan wisselen tijdens de coronacrisis? Nomi van Ek koos voor Bender en start binnenkort als projectverpleegkundige bij Charim Zorggroep. Ze vertelt over wie ze is en wat haar beweegredenen waren om voor Bender te kiezen.

“Mijn naam is Nomi van Ek en ik ben 28 jaren jong. Geboren en getogen als echte Utrechtse, maar gelukkig is dat niet te horen. In het middelpunt van het land is het nooit saai. Maar niet alles wat ik leuk vind kan daar nu, denk aan festivals, terrassen, shoppen, weekendjes weg en vakanties. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in Brabant bij mijn vriend.

In 2019 ben ik afgestudeerd als hbo verpleegkundige en heb vanaf die tijd als wijkverpleegkundige gewerkt bij Careyn in de volksbuurt van Utrecht, Ondiep. Verder heb ik gewerkt en stage gelopen binnen verschillende takken van de zorg.

Doorgroeimogelijkheden

Ik heb niet bewust voor een nieuwe baan gekozen, maar mijn doorgroeimogelijkheden bij mijn vorige werkgever waren vrij beperkt. In de zorg heb je bijna altijd baangarantie en dat is nu niet veranderd. Nadat ik meermaals een advertentie op Facebook voorbij zag komen van projectverpleegkundige bij Bender was mijn nieuwsgierigheid gewekt! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en er een belletje aan gewaagd. Voordat ik het doorhad, had ik na drie weken een nieuwe werkgever! Per 15 juni 2020 ga ik aan de slag als projectverpleegkundige bij Charim Zorggroep en ga ik daar helpen met het werken aan kwaliteitsverbetering en het opzetten van een nieuwe PG afdeling. Super veel zin in!”

 

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ook ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in de zorg? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in de zorg