Even voorstellen: Steven Stolk, regiomanager Zuidwest sociaal domein

Binnen het team van regiomanagers in het sociaal domein heeft Bender versterking gekregen van Steven Stolk. Deze gedreven en sportieve Rotterdammer stelt zich graag even voor.

“Hoi! Ik ben Steven, 34 jaar. Je spreekt mijn naam in het Engels uit, maar ik kom gewoon uit Dordrecht en inmiddels alweer 16 jaar woonachtig in het prachtige Rotterdam. Ik woon samen, geen kinderen, maar wel de verantwoordelijkheid als peetoom van mijn nichtje van 2 jaar. Ik doe graag aan crossfit, een hoog-intensieve sport waarbij gewichtheffen, gymnastiek en cardio-oefeningen centraal staan. Naast zelf sporten, coach ik ook een paar uur per week! Verder pak ik graag een terrasje, zeker nu het weer mag.”

Positieve energie

“Ik ben al een tijd geleden afgestudeerd aan de Hotelschool (NHTV) in Breda, en na een aantal jaar in de horeca ben ik via een zorghotel, de zorg ingerold. Ik ben ongeveer 3,5 jaar facilitair manager geweest in een verpleeghuis. Leerzaam en leuk, maar na verloop van tijd miste ik (positieve) energie. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar een commerciële functie bij een uitzendbureau in de zorg. Deze functie heb ik tot en met april van dit jaar uitgevoerd.”

In gesprek met de professional en de opdrachtgever: dan voel ik mij thuis

“Ik kende een aantal mensen binnen Bender en die hebben mij enthousiast gemaakt! Zo ben ik met Bender in aanraking gekomen en sinds mei lid van de Bender-club! De eerste weken waren vooral kennismaken en zoeken naar de lijnen. Na twee weken kon ik met een collega regiomanager mee naar een klantafspraak en ook heb ik een aantal Bender professionals gesproken. Dat is voor mij doen waar ik me in thuis voel; op pad en in gesprek met de professional en de opdrachtgever!”

Gedreven

“Ondanks dat ik geen directe achtergrond heb in het sociaal domein, zijn er zeker raakvlakken met de zorg en de dienstverlening. De professional help je verder met een fijne opdracht die iets toevoegt aan zijn/haar loopbaan en de opdrachtgever is geholpen met de juiste professional. Het is zo mooi om die match te kunnen maken! Mijn gedrevenheid zal mij hierbij ongetwijfeld helpen. Ik wil mij snel dingen eigen maken en als ik iets in mijn hoofd heb, is het er lastig uit te krijgen.

Ik kijk er enorm naar uit om al mijn Bender collega’s – en met name die uit de regio Zuidwest – snel te kunnen ontmoeten.”

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten in het sociaal domein? Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Interesse in wat wij te bieden hebben?

Werken in het sociaal domein