Even voorstellen: Roderick Thole, Manager Bedrijfsvoering publiek domein

Met ingang van 1 augustus is Roderick Thole als Manager Bedrijfsvoering publiek domein bij Bender gestart. Hij stelt zich kort voor.

“Mijn naam is Roderick Thole. Ik ben 37 jaar en heb samen met mijn vriendin Sesanne drie kinderen (Max(6), Bram(4) & Philippa(1)). Onze kinderen komen vaak op de eerste plaats, maar daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk om in elkaar te investeren en te genieten van het leven. Dit doen we door middel van feestjes, hoewel dat steeds meer etentjes aan het worden zijn.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk om, voor zowel lichaam als geest, te sporten. In mijn vrije tijd voetbal en hockey ik dan ook graag. Hiernaast vind ik het heel erg leuk om te klussen, zoals het maken van banken en tafels. Ik kan dan mijn verstand even op nul zetten en je hebt relatief snel een tastbaar resultaat. Dat geeft mij veel voldoening naast mijn werk.

 

Pionieren, opbouwen en uitbreiden

Ik heb de studie Management, Economie en Recht afgerond. Een bredere studie, waar je alle kanten mee op kunt. Die lijn heb ik ook doorgetrokken in mijn carrière. Zo ben ik begonnen met een aantal marketingfuncties alvorens ik terecht kwam bij een orthopedische kliniek. Hier ging ik aan de slag als algemeen manager waarbij de nadruk lag op het uitbouwen van de organisatie. Na 6 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam ik voor het eerst met de detachering in aanraking. Tijdens mijn baan als Senior Consultant Insurance werd ik door Bender benaderd. Hier kwamen mijn werkzaamheden vanuit voorgaande functies goed bij elkaar. Pionieren, opbouwen en uitbreiden in een commerciële organisatie, maar dan wel met aandacht voor de mens.

Een echte verbinder!

In deze nieuwe rol ga ik mij richten op het domein bedrijfsvoering (financiële diensten) binnen semi-overheid en gemeenten. Het is een nieuw domein binnen Bender. Ik denk dat mijn toegevoegde waarde voornamelijk zit in het feit dat ik goed ben in verbinden. Zowel opdrachtgevers als professionals kloppen graag bij mij aan. Ik hoop dat deze nieuwe bedrijfstak snel bestaansrecht krijgt binnen de publieke sector en dat we gaan groeien, zodat er gezamenlijke successen gevierd kunnen worden.”

Binnenkort meer

Meer informatie over het nieuwe domein bedrijfsvoering en aansluitende vacatures en traineeships staan nog niet op onze website beschreven. Roderick is hard aan de slag om de strategie en de juiste aanvliegroute te bepalen. Er volgt t.z.t. meer informatie dus houd het in de gaten.