Overtref jezelf

In de financiële bedrijfsvoering

Bender button

Traineeships financiële bedrijfsvoering

Tijdens en vlak na je studie is het niet altijd makkelijk te bepalen welke baan daadwerkelijk bij je past. Je hebt een economische studie gedaan en bent altijd goed met cijfers geweest, maar maatschappelijke en politieke vraagstukken hebben ook je interesse. Bender brengt dit bij elkaar in het Finance traineeship.

Bij Bender bouw jij aan jouw toekomst en ontwikkel jij je competenties (kennis en vaardigheden) door het werken op verschillende opdrachten en het volgen van diverse trainingen en opleidingen. Het Finance traineeship is een traineeship dat ongeveer 2 jaar duurt waarbij verschillende thema’s aan bod komen. Bij Bender krijg je direct een vast contract en ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid.

Bekijk financiële bedrijfsvoering traineeships

 

Het traineeship

Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen het financiële domein aan de slag te gaan. Heb je nog weinig tot geen ervaring bij de overheid dan volg je ons young professional programma. Dit programma zorgt voor de perfecte start binnen het financiële domein in de publieke sector.

De eerste twee weken volg je intern bij Bender verschillende modules. Daarin komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals planning-en-control cyclus, wet- en regelgeving, jaarrekeningen en begrotingen. Naast de inhoudelijke kennis bieden we ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij door trainingen te geven op het gebied van soft skills (o.a. persoonlijk leiderschap, samenwerken, professionele communicatie en adviesvaardigheden). Tevens heb je veel persoonlijk contact met je manager bij Bender.

 

Waar kom je terecht?

Na de eerste weken ga je aan de slag op opdrachten bij verschillende overheidsinstanties zoals gemeenten, provincies of waterschappen of andere uitvoeringsinstellingen.

 

Onze belofte

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk. Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

Traineeship bekijken?

Bekijk Finance traineeship