Groei mee met de Bender Groeigids 2019

Als professional binnen het publiek domein of de zorg is het belangrijk te kunnen inspelen op de vele ontwikkelingen: nieuwe technieken, wetten, regels, wensen en vragen. Het volgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen draagt niet alleen bij aan professionele groei, maar ook persoonlijke groei. Dat maakt het werk leuker en de resultaten beter.  

Praktijkgericht

Via een op de vraag toegespitst pakket aan opleidingen en trainingen leidt de Bender Academie al ruim 15 jaar op enthousiaste wijze professionals op. Vertrekpunt zijn de kwaliteitseisen in het werkveld, aangevuld met persoonlijke aandacht voor de cursist. Waar ligt de specifieke leerbehoefte? Waar loopt men tegenaan in de praktijk? Wat zijn goede manieren om vraagstukken op te lossen? Dit doen we op verschillende opleidingsniveaus, van trainee tot senior, en op een wijze die recht doet aan de leerbehoefte, klassikaal, incompany of e-learning. Ons motto: aandacht leidt tot persoonlijke groei, persoonlijke groei leidt tot professionele kwaliteit.

“Liep ik voorheen nog weleens tegen problemen aan doordat ik niet goed wist om te gaan met de nieuwste regels en enigszins huiverig was voor nieuwe technieken, inmiddels heb ik geleerd dat juist in het omarmen van die nieuwe ontwikkelingen mijn kracht ligt.” Herbert, Jeugdconsulent

Groeigids 2019

Met ruim 100 cursussen en trainingen beslaan we de volle breedte van het publiek domein: Wmo, Jeugd, Schuldhulpverlening, Zorg, Participatie (Werk & Inkomen) en het Ruimtelijk domein. Naast traineeships, omscholings- en verdiepingstrajecten, bieden we ook inhoudelijke cursussen en praktijkgerichte trainingen. Afhankelijk van de leerbehoefte bestaat de mogelijkheid om een losse cursus of training te volgen of een specifiek traject samen te stellen. Hierover geven we graag passend advies.

Vraag de Groeigids aan

Meer weten over het aanbod of advies op maat? Vraag dan je eigen Groeigids aan. Daarin meer over onze werkwijze en je hebt een duidelijk overzicht van het aanbod.

Aanvraagformulier