Bender Groeigids 2023

De ontwikkelingen in het publiek domein en de zorg staan nooit stil: nieuwe technieken, wetten, regels, wensen en vragen. Alleen door permanent te investeren in je eigen ontwikkeling ben je blijvend in staat optimale ondersteuning en dienstverlening te bieden. De Bender Academie biedt een groot aanbod van praktijkgerichte beroepsopleidingen, verdiepende trainingen, omscholingscursussen en actualiteiten workshops binnen jouw vakgebied. Opleidingen om jezelf te overtreffen!

Voor jou en je team

Inmiddels bieden we circa 100 opleidingen en trainingen aan binnen de zorg, het sociaal en ruimtelijk domein. We organiseren deze opleidingen op verschillende locaties in Nederland. Staat jouw opleidingsvraag of -behoefte er niet tussen? Ook dan zijn wij de juiste Academie voor jou. Laat ons je wensen weten. Met ruim 15 jaar ervaring en opleidingsadviseurs rechtstreeks uit de praktijk, zijn wij ervan overtuigd een perfect op maat gemaakte training te kunnen samenstellen. Onze opleidingen zijn nu ook verkrijgbaar met het STAP-budget.

Meer weten?

Wij zijn benieuwd naar jouw opleidingsvraag. Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk ons aanbod in de Groeigids 2023. Advies nodig? Bel gerust 030 – 767 0016 en vraag naar onze opleidingsadviseurs of mail naar academie@bendergroep.nl.

Graag tot ziens.

 

Academie Groeigids 2023 Aanvraagformulier