Hbo-v Traineeship (van niveau 4 naar 6)

Bij Bender kun je ervoor kiezen om naast je werk de verkorte hbo-v-opleiding te volgen. Met dit aangepaste werk-leertraject kun je je tijd flexibel indelen en haal je binnen drie jaar je hbo-v-diploma. Dat is best pittig, maar wij coachen je persoonlijk en je kunt altijd rekenen op de begeleiding van je regiomanager. En de kosten voor de opleiding? Die worden betaald door Bender, zonder enige verplichting of een boetebeding. Zo investeren we samen in jouw toekomst!

Bender heeft het hbo-v traineeship ontwikkeld in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut. Je komt in dienst bij Bender en je volgt, na inschrijving voor het 3-jarige deeltijd traject, jouw hbo-v via dit instituut. Persoonlijke aandacht staat ook tijdens je studie centraal. Hoe? Bender werkt nauw samen met jou en je opleider. Naast een studiecoach vanuit de opleiding, is de regiomanager van Bender er ook voor jou! De regiomanager is jouw steun en toeverlaat tijdens de uitvoering van je detacheringsopdrachten en faciliteert jouw praktijkopdrachten en stageplaatsen. Heb jij na drie jaar het traineeship succesvol afgerond? Dan ontvang je een erkend getuigschrift (WHW-erkend), een heuse officiële graad (bachelors degree) en ben je een gediplomeerd verpleegkundige niveau 6, gefeliciteerd! De Hbo-v opleiding is een door de NVAO-geaccrediteerde opleiding.

 

 

Je volgt de opleiding samen met een vaste groep van maximaal 15 trainees. Deze groep zal tijdens de opleiding niet veranderen, wel zo fijn. Op deze manier deel je de opleiding, werkervaring en natuurlijk de gezellige bijeenkomsten en borrels. Zo’n hechte organisatie is natuurlijk fijn, maar staan daar ook een beetje goede arbeidsvoorwaarden tegenover? Ja zeker! Als je bij Bender in dienst treedt zul je gelijk een vast contract ontvangen. Daarnaast ontvang je een goed salaris en voor iedereen is er de mogelijkheid om een leaseauto te rijden. 

Om in aanmerking te komen voor het traineeship heb je:

  •         Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4
  •         Geldige BIG-registratie
  •         Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week
  •         Een flexibele houding en houdt je van afwisseling in je werk 

Enthousiast?

Dan horen we dat heel graag van je! Via de sollicitatiebutton kun je eenvoudig een reactie achterlaten en zal er binnen twee werkdagen contact met je worden opgenomen. Mocht je eerst meer informatie willen, geven wij je die uiteraard graag! Neem dan even contact op met 030-7670015 of stuur een mail naar zorgsollicitatie@bendergroep.nl.

Solliciteer direct