“Ik ben tevreden als ik de cliënten de zorg kan geven die zij verdienen.”

Aan het woord: Ti-leung Tang (45 jaar), in de rol van Projectverpleegkundige bij Bender.

1. Welk moment van zorgverlenen is je het meest bijgebleven en wat maakte dat moment zo bijzonder?  

“Misschien is het een cliché, maar werken waarbij de cliënten tevreden zijn met de zorg die zij behoren te krijgen en die zij verdienen! En dat in combinatie met een goed samenwerkend team. En dan bedoel ik niet zozeer de grootte van het team, maar vooral de manier waarop er wordt samengewerkt. Via informele lijnen en op een effectieve manier kunnen wij als team snel en goed schakelen, iets wat ik enorm waardeer in mijn functie.”

 

2. Wat vind je het minst leuk aan je werk?

“Ik vind de ADL zorg het minst leuke van mijn rol. De dagelijkse handelingen kosten veel tijd en zijn niet het meest uitdagend. Echter is het contact met de cliënten wel enorm waardevol. Ik kan zo een vertrouwensband opbouwen en daardoor de beste zorg bieden. Ik gebruik de ADL zorg als een middel mensen te leren kennen om zo de complete zorg die zij verdienen te kunnen geven.”

 

3.Wat doe je naast het werken bij Bender?

“Onlangs ben ik aspirant lid geworden van de OR van Bender Zorg. Dit domein groeit hard, dus geweldig om mee te mogen denken en de belangen van mijn collega-zorgmedewerkers te kunnen vertegenwoordigen. Ik verwacht veel te leren van de bestaande kennis en ervaringen binnen de OR.”

 

4.Zonvakantie/ wintersport/ lekker rustig thuis blijven?

“Voor mij is vakantie: zon, zee en ….nee niet zuipen, maar lekker luieren. Niks moet en alles mag. Gewoon genieten van een welverdiende rust. En natuurlijk met mijn gezin. En natuurlijk neem ik een boek mee, maar of ik die daadwerkelijk lees….?”

 

5. Facebook/ Instagram/ LinkedIN/ ik heb niks met social media

“Ik heb niet veel met social media. En zeker niet met Facebook of Instagram. Ik ben al veel tijd kwijt met het lezen van mijn mails, dus de tijd die ik over heb, besteed ik dan liever aan mijn gezin.”

 

Bender met aandacht voor jouw groei!

Wil jij ook ingezet worden op uitdagende projecten in de zorg? Aandacht voor jouw groei zie je terug in interessante functies, een ruime keuze aan vakgerichte opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Zo groei jij verder in de wereld van de zorg. Interesse in wat wij te bieden hebben? Werken in de zorg>>