Incompany

Belangstelling voor ons trainingsaanbod maar op zoek naar een incompany training? Ook dat kan bij Bender. Want alle trainingen en cursussen uit ons aanbod kunt u aanpassen aan uw organisatiebehoefte. Bekijk de Bender Groeigids met ons complete aanbod! Natuurlijk kunt u ook een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen.

Alle klassikale trainingen van Bender vinden vanaf 1 september 2020 weer plaats. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend als de opleidingslocatie voldoet aan de anderhalve meter regel van de overheid. Wij houden de richtlijnen van het RIVM, het NRTO en die van de locatie aan. De veiligheid van de cursisten, docenten en opdrachtgevers staat centraal. Mocht dit op de trainingslocatie niet mogelijk zijn, dan wordt de opleiding geheel online verzorgd. Via onze ‘virtual classroom’ en e-learning vinden de opleidingen plaats met behoud van het maximaal leerrendement voor de cursist.  

Specifiek aanbod

Daarnaast bieden we specifieke incompany trajecten, zoals de trainingen Motiverende gespreksvoering en Van beschermd wonen naar beschermd thuis. En heeft uw organisatie hulp nodig bij individuele- of teamontwikkeling? Ook daarvoor heeft Bender de juiste expertise in huis.

image

Voorbeelden specifieke incompany trajecten:

Voorbeelden specifieke incompany trajecten:

image
image

Interesse?

Bij interesse voor een een incompany traject of coaching on the job kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het resultaat en opzet van een incompany traject geven we graag samen met jou vorm. Neem gerust contact met ons op via 030-7670016, mail naar incompany@bendergroep.nl of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen