KICKOFF van Bender.

Wij zijn gestart met een spetterend begin van het nieuwe jaar kunnen we wel zeggen! Woensdag 30 januari 2019 heeft de grote kickoff van Bender plaats gevonden. Nietsvermoedend verzamelden al onze collega’s zich woensdag op de mooie locatie in Beesd. Een kickoff van het nieuwe jaar dachten wij, maar niets was minder waar…

 

Martijn van Kraaij, René Noordhof en Mark van Bussel hadden een verrassing in petto. Ze namen iedereen mee in het verhaal van SCIOPENG. “We hebben onze professionals de vraag gesteld: waar kom jij je bed voor uit? Het bleek dat onze professionals in het publieke domein werkgeluk ervaren door de betekenis die het werk heeft voor de ander. De professionele en persoonlijke aandacht voor hen die het zo hard nodig hebben.  Ons motto: ik ben d’r voor jou. Bender voor jou.

 

Alles begint bij echte aandacht, want alleen dan kun je groeien en verbeteren. Aandacht voor jou. Aandacht voor de burger met schulden, het gezin met jeugdproblemen, de cliënt met een zorgvraag en aandacht voor een betere en veiligere woonomgeving. Alles draait om aandacht en uiteindelijk willen wij Nederland een klein stukje beter maken.”

Daarom heeft aandacht een nieuwe naam: Bender!

Kick-off Bender aftermovie