Maak kennis met onze zorg ambassadeurs

Misschien ben je ze (online) al tegengekomen, de ambassadeurs van Bender Zorg. In maart van dit jaar zijn wij begonnen met een project binnen Bender waarin wij onze collega’s hebben gevraagd om het gezicht van Bender te worden. Werken voor Bender doe je natuurlijk in de zorg, maar soms net op een andere manier dan jij gewend bent.

Onze collega’s maken dagelijkse verschillende situaties mee die heel herkenbaar zijn voor jou binnen het werk als zorgverlener. Het delen van deze verhalen geeft een mooi beeld van hoe het kan zijn om bij Bender te werken en wat dat voor jou zou kunnen betekenen. Denk hierbij aan verhalen rondom die ‘ene’ cliënt, hoe werkt het binnen de detachering en natuurlijk de verschillende evenementen die Bender het hele jaar organiseert. Ze zijn te volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook. Meer weten over de verhalen die zij meemaken? Bekijk eens het LinkedIn profiel van Anne Bunt, projectverpleegkundige bij Bender. Volg haar op LinkedIn en krijg zo een beter beeld van het werken in de zorg bij Bender.

Bender voor jou!

Ben jij of ken je iemand die graag aan de slag wil gaan in de zorg? Neem dan contact op met Simone Polman via de mail of via een appje/telefoontje: 0618581970.

Lees meer over Bender in de zorg