Mantelzorg: van onschatbare waarde

De verpleegkundigen bij Bender hebben dagelijks te maken met mantelzorgers. Elisa Porcu, verpleegkundige bij Bender, vertelt over het belang van deze mantelzorgers.

“Mantelzorg is zo ontzettend waardevol en belangrijk. Ik vind het geweldig om te zien hoe mantelzorgers voldoening halen uit het zorgen voor de persoon die vaak dichtbij hen staat. In mijn werk als verpleegkundige werk ik nauw samen met de mantelzorgers van de cliënten voor wie ik zorg draag. Er wordt door hen vaak een heel huishouden gerund, terwijl de mantelzorger zelf ook een druk leven heeft. Het is behoorlijk pittig voor deze mensen die soms zichzelf wegcijferen om voor een ander te kunnen zorgen. Deze hardwerkende mensen met aandacht voor een ander maken alles een beetje mooier. Jullie zijn kanjers en jullie zorg is van onschatbare waarde!”

Bender in de zorg

Aandacht is het toverwoord om in de zorg echt iets voor iemand te kunnen betekenen. Sta jij er ook zo in? En is dit het werkveld waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde detacheringsmogelijkheden, opleidingen en traineeships. Bekijk hier het actuele vacatureaanbod in de zorg:

Vacatures Zorg