Nieuwe Wet inburgering: Bender ontzorgt

De nieuwe Wet Inburgering treedt definitief op 1 januari 2022 in werking. De wet raakt bijna iedere medewerker binnen de gemeentelijke organisatie en heeft een grote impact op uw processen. Een veranderopgave die iedere gemeente op haar eigen wijze en tempo realiseert. Eventueel ondersteund door de medewerkers van Bender die op dit gebied volledig geschoold zijn.

Opleidingen nu al geregeld: een zorg minder

De opleiding van uw medewerkers kunt u ook vandaag al regelen. Bij de Bender Academie sluit u nu al een opleidingsovereenkomst die op het moment dat het u uitkomt wordt gerealiseerd. Dat kan dit jaar of volgend jaar zijn. In company, op maat en afgestemd op uw beleid, ingekochte dienstverlening en processen. En laatste moment aanpassingen zijn natuurlijk altijd mogelijk. Dat is de flexibiliteit van de Bender Academie! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze accountmanagers opleidingen.

Open inschrijving

Vanzelfsprekend kunt u zich ook nu al aanmelden voor onze open inschrijvingen. Wij bieden zowel een basiscursus als een verdiepingscursus.

Basiscursus Verdiepingscursus

 

Personele ondersteuning

Voor uw behoefte aan personele ondersteuning rondom de implementatie van de Wet inburgering kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon of u kunt ons een mail sturen.