De Omgevingswet: Bender ontzorgt

Maar liefst 26 wetten over onder andere milieu, ruimtelijke ordening, natuur, water en bouwen worden teruggebracht naar één wet: de Omgevingswet. De wet is ingrijpend voor uw medewerkers en voor uw organisatie. Bender opereert met haar professionals en haar opleidingsaanbod Omgevingswet in de voorhoede van deze grote verandering.

Bender Omgevingswet Boost (BOB)

Met de komst van de Omgevingswet veranderen taken en functies. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de gekozen veranderstrategie in uw organisatie en de veranderopgave die de organisatie zichzelf oplegt. Dit vraagt maatwerk als het om opleiden gaat.

Bender Omgevingswet Boost

Onze Bender Academie heeft de Bender Omgevingswet Boost (BOB) ontwikkeld. Met de unieke bouwblokmethode van de BOB stellen wij samen met u een op maat gesneden incompany-traject vast. Hiermee krijgen uw medewerkers de benodigde kennis en vaardigheden aangereikt, maar daarnaast geeft het de veranderopgave van uw organisatie een enorme boost.

Meer informatie

 

Tweedaagse training Omgevingswet

Buiten ons maatwerktraject biedt de Bender Academie de tweedaagse training ‘Omgevingswet in vogelvlucht’ aan. Ideaal voor iedereen die in korte tijd meer wil weten over de doelstellingen, inhoud en gevolgen van de Omgevingswet. Factsheet training Omgevingswet 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze tweedaagse cursus, of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een training op maat (incompany) voor uw organisatie? Neem dan telefonisch contact op via 030 – 767 00 15 of mail naar ruimtelijkdomein@bendergroep.nl

‘In de geest van de Omgevingswet’ werken betekent ook met een frisse blik naar de huidige situatie durven kijken.

Rik van Wijk Manager ruimtelijk domein