Onze eerste afgestudeerde hbo-v professional!

Op dinsdag 14 december 2021 heeft Mirjam Vogels met succes de laatste fase van haar opleiding Verpleegkunde deeltijd (hbo-v) afgerond. Een topprestatie! Mirjam startte in 2019 als een van de eerste studenten aan het speciaal ontwikkelde opleidingstraject van Bender en LOI. Door de combinatie van werken en leren heeft Mirjam haar persoonlijke en professionele ontwikkeling een enorme boost gegeven.

Bender en LOI spelen met de verkorte hbo-v opleiding in op de grote maatschappelijke vraag naar hbo-verpleegkundigen. Daarnaast komt de opleiding tegemoet aan de behoefte van een groep ervaren verpleegkundigen die graag verder willen studeren. “De combinatie van werken en leren en dan ook nog eens de afwisseling van projecten in de verschillende deelsectoren van de zorg, maken dat de medewerkers in korte tijd een enorme ontwikkeling doormaken. En Mirjam is daar een schoolvoorbeeld van.” Aldus Bart Donderwinkel, regiomanager bij Bender.

 

 

Interesse het verkorte hbo-v traject?

Ben jij verpleegkundige niveau 4 en ook geïnteresseerd om het verkorte hbo-v traject te doen? Neem dan contact op met Tim Bohre.

Tim Bohre | Recruiter Zorg

Telefoonnummer: 06 – 283 621 74

Mail mij direct >

image