Waar Bender is, ontstaat groei

Dagelijks zetten we ons in voor het maatschappelijk domein. Voor die burger met schulden. Voor de jongere die een baan zoekt. Voor het gezin met jeugdproblemen. Voor de cliënt met een zorgvraag. Voor een kwetsbare huurder. En voor die betere en veiligere woonomgeving. Onze ruim 800 professionals geven alle aandacht binnen gemeenten, zorgaanbieders en overige overheidsinstellingen. Aandacht, iedere dag opnieuw. Aan hen die het zo hard nodig hebben.

Bender voor het publiek domein en de zorg

Al meer dan 15 jaar detacheert Bender professionals in de zorg en het publiek domein. Onze professionals weten van aanpakken en begrijpen dat hun werk ertoe doet. Of u nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt.

Lees hier meer over onze professionals:

Bender voor goed opgeleide professionals

Bender is de praktijkopleider voor de zorg en het publieke domein. Onze unieke en praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij startende en ervaren professionals. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning of in combinatie (blended). Via open-trainingen of via maatwerk-incompany-programma’s. Met ieder jaar ruim 5000 cursisten is Bender bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,4.

Bender is een betrouwbare opleider. Veel van onze opleidingen zijn geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. We zijn ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRBKO). Onze opleidingen bieden we bovendien btw-vrij aan.

Benieuwd of de professionals van Bender kunnen helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Stel uw vraag door te mailen naar info@bendergroep.nl of bel 030-7670015. Onze professionals staan klaar om aan de slag te gaan.