Waar Bender is, is aandacht en groei

Dagelijks zetten wij ons in voor de publieke sector. Voor de zorg, het sociaal domein en ruimtelijk domein en de kinderopvang. Voor de burger met schulden. De jongere die een baan zoekt. Het gezin met jeugdproblemen. De cliënt met een zorgvraag. Een kwetsbare huurder. Een jong kind van ouders die een waardevolle rol spelen in werkend Nederland. Een betere en veiligere woonomgeving. Hiervoor zijn onze ruim 1.000 professionals elke dag met alle aandacht actief. Binnen gemeenten, zorgaanbieders, kinderopvangorganisaties en overige overheidsinstellingen. Met alle aandacht (en kennis en kunde) voor hen die het zo hard nodig hebben. Waar Bender is, daar zie je mensen verder komen, groeien in hun kracht.

Bender daar en wanneer het eropaan komt

Al meer dan vijftien jaar detacheert en leidt Bender professionals op in de zorg, het sociaal en ruimtelijk domein en de kinderopvang. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Dat zorgt er niet alleen voor dat u er als opdrachtgever op kunt rekenen dat een professional van Bender alle gewenste competenties in huis heeft. Hij of zij beschikt ook over een drive en een energie die iedereen een beetje optilt. Of het nu gaat om onze professionals met jarenlange ervaring of onze starters op de arbeidsmarkt. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen. Om ons in te zetten voor jou, voor je familie, je vrienden. Voor de kwetsbare burger, de cliënt met een zorgvraag en de betere en veiligere woonomgeving. Voor de ander. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei.

Lees hier meer over onze professionals:

Bender voor professionals die duurzaam inzetbaar willen zijn

Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we consulenten, klantmanagers, schuldhulpverleners, beleidsmedewerkers, teamleiders en bestuursadviseurs, maar ook verzorgenden, verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Bender is hiermee de erkende opleider binnen de zorg en welzijn en het sociaal en ruimtelijk domein. Onze praktijkgerichte aanpak sluit net zo goed aan bij startende als ervaren professionals. Bender biedt beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepende- en omscholingstrainingen. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning en in combinatie (blended) aan, zowel via open trainingen als met maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers (in company).

Met ieder jaar ruim 5.000 cursisten per jaar is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we als opleider ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO). Onze opleidingen bieden we bovendien vrij van btw aan.

Hoe kunnen wij er voor ú zijn?

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat hieronder uw gegevens achter of bel 030-7670015.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.