Bender voor opdrachtgevers in de kinderopvang

Uw organisatie is dringend op zoek naar ervaren en gedreven professionals die op de locaties de kinderen de juiste zorg en aandacht geven en direct voor een fijne samenwerking zorgen met collega’s op de werkvloer.

Wat kunnen we voor uw kinderopvangorganisatie betekenen?

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de kinderopvang, passend bij de wensen en behoeften van uw organisatie of specifieke locatie. Die passen bij uw specifieke wensen, voor de periode dat daar behoefte aan is. Onze (gespecialiseerd) pedagogisch medewerkers gaan graag aan de slag met alle (persoonlijke) aandacht voor de kinderen tussen de 0 en 13 jaar op het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterschool. Of het nu gaat om een standalone locatie, brede school of integraal kindcentrum, onze professionals komen graag langs om kennis te maken. Professionals die niet alleen continuïteit bieden in de dagelijkse zorg en ontwikkeling, maar ook de kinderopvang een klein beetje beter maken.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender biedt traineeships binnen de zorg, het publiek domein en de kinderopvang. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Bender voor professionals die willen blijven leren

Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we pedagogisch medewerkers niveau 3 en 4 door interessante en verdiepende traineeships. Volstaat een diploma niet (meer) of wil iemand zich laten omscholen tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker? Ook dat kan via onze Bender Academie. Onze praktijkgerichte aanpak sluit net zo goed aan bij startende als ervaren professionals. Bender biedt beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepende- en omscholingstrainingen. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning en in combinatie (blended) aan, zowel via open trainingen als met maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers (in company).

Met ieder jaar ruim 5.000 cursisten is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we als opleider ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO).

Hoe wij er met onze professionals zijn?

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat hieronder gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.