Bender voor opdrachtgevers in het ruimtelijk domein

Uw organisatie heeft behoefte aan goed opgeleide professionals in het ruimtelijk domein die direct kunnen starten. Professionals die naast technische kennis en ruimtelijk inzicht ook beschikken over de juiste soft skills. Bijvoorbeeld om in te spelen op de nieuwe Omgevingswet.

Detachering

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals die passen bij uw specifieke wensen, voor de periode dat daar behoefte aan is. Professionals binnen de werkvelden beleid ruimtelijke ordening, vergunningen, toezicht & handhaving, projectmanagement, juridische zaken en bouwkunde.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent in het publiek domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Opleidingen

De opleidingen binnen de Bender Academie ontwikkelen we in de praktijk. Ze sluiten daarom altijd aan bij de actualiteit en zijn direct toepasbaar. Bovendien bieden ze een antwoord op de kwaliteitseisen binnen de betreffende werkvelden en passen ze bij de behoeften van professionals en organisaties. We bieden onze opleidingen open en incompany aan. Wilt u bijvoorbeeld geholpen worden om uw organisatie klaar te stomen voor de Omgevingswet? Hiervoor heeft de Bender Academie de Bender Omgevingswet Boost ontwikkeld. Lees er hieronder meer over.

Bender Omgevingswet Boost

De Bender Omgevingswet Boost (BOB) is een op maat gesneden incompany traject die de veranderopgave van uw organisatie een boost geeft. Het incompany maatwerk traject wordt verzorgd door docenten en trainers uit de uitvoeringspraktijk en biedt veel ruimte voor praktijkcasussen en onderlinge discussies. Samen met onze opleidingsadviseur stelt u het programma samen dat bij u past. Bekijk de mogelijkheden middels onderstaande button.

Bender Omgevingswet Boost

 

Bender voor goed opgeleide professionals binnen het ruimtelijk domein

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.