Bender voor opdrachtgevers in het ruimtelijk domein

Uw organisatie heeft behoefte aan goed opgeleide professionals in het ruimtelijk domein die direct kunnen starten. Professionals die naast technische kennis en ruimtelijk inzicht ook beschikken over de juiste soft skills. Bijvoorbeeld om in te spelen op de nieuwe Omgevingswet.

Wie kunnen we voor u detacheren?

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals die passen bij uw specifieke wensen, voor de periode dat daar behoefte aan is. Professionals binnen de werkvelden beleid ruimtelijke ordening, vergunningen, toezicht & handhaving, projectmanagement, juridische zaken en bouwkunde.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent in het publiek domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Bender voor professionals die willen blijven leren

Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we projectmedewerkers, beleidsadviseurs, beleidsmedewerkers en projectleiders. Bender is hiermee de erkende opleider binnen het ruimtelijk domein. Onze praktijkgerichte aanpak sluit net zo goed aan bij startende als ervaren professionals. Bender biedt beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepende- en omscholingstrainingen. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning en in combinatie (blended) aan, zowel via open trainingen als met maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers (in company).

Met ieder jaar ruim 5.000 cursisten is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we als opleider ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO). Onze opleidingen bieden we bovendien vrij van btw aan.

Bender Omgevingswet Boost

De Bender Omgevingswet Boost (BOB) is een op maat gesneden incompany traject die de veranderopgave van uw organisatie een boost geeft. Het incompany maatwerk traject wordt verzorgd door docenten en trainers uit de uitvoeringspraktijk en biedt veel ruimte voor praktijkcasussen en onderlinge discussies. Samen met onze opleidingsadviseur stelt u het programma samen dat bij u past. Bekijk de mogelijkheden middels onderstaande button.

Bender Omgevingswet Boost

 

Hoe kunnen wij er met onze professionals in het ruimtelijk domein voor ú zijn?

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat hieronder uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.