Bender voor opdrachtgevers in het sociaal domein

Uw organisatie is dringend op zoek naar goed opgeleide professionals die direct aan de slag kunnen. Professionals die iedere dag opnieuw het verschil maken voor diegenen die dat het hardst nodig hebben. Behoefte aan ervaren specialisten of gemotiveerde starters? Wij zijn de grootste opleider en detacheerder van talent in het sociaal domein. Behoefte aan opleiding of training van uw eigen medewerkers. De Bender Academie biedt meer dan 100 actuele en praktijk gerichte opleidingen en workshops.

Wie kunnen we voor u detacheren?

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de volle breedte van het sociaal domein: Wmo- en jeugdconsulenten, klantmanagers werk en inkomen, beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, projectleiders, juristen bezwaar en beroep, schulddienstverleners, budgetcoaches en generalisten sociaal domein.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent in het sociaal domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Bender voor professionals die willen blijven leren 

Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we consulenten, klantmanagers, schuldhulpverleners, beleids- en kwaliteitsmedewerkers, teamleiders en bestuursadviseurs. Onze praktijkgerichte aanpak sluit net zo goed aan bij startende als ervaren professionals. Bender biedt beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepende- en omscholingstrainingen. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning en in combinatie (blended) aan, zowel via open trainingen als met maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers (in company).

Met ieder jaar ruim 5.000 cursisten is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,6 Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we als opleider ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO). Onze opleidingen bieden we bovendien vrij van btw aan.

Hoe kunnen wij er met onze professionals in het sociaal domein voor ú zijn?

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat hieronder uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.