Bender voor opdrachtgevers in het sociaal domein

Uw organisatie is dringend op zoek naar goed opgeleide professionals die direct aan de slag kunnen. Professionals die iedere dag opnieuw het verschil maken voor diegenen die dat het hardst nodig hebben. Behoefte aan ervaren specialisten of gemotiveerde starters? Wij zijn de grootste opleider en detacheerder van talent in het sociaal domein. Behoefte aan opleiding of training van uw eigen medewerkers. De Bender Academie biedt meer dan 100 actuele en praktijk gerichte opleidingen en workshops.

Detachering

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de volle breedte van het sociaal domein: Wmo- en jeugdconsulenten, klantmanagers werk en inkomen, beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, projectleiders, juristen bezwaar en beroep, schulddienstverleners, budgetcoaches en generalisten sociaal domein.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent in het sociaal domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Opleidingen

De opleidingen binnen de Bender Academie ontwikkelen we in de praktijk. Ze sluiten daarom altijd aan bij de actualiteit en zijn direct toepasbaar. Bovendien bieden ze een antwoord op de kwaliteitseisen binnen de betreffende werkvelden en passen ze bij de behoeften van professionals en organisaties. We bieden onze opleidingen open en incompany aan.

Bender voor goed opgeleide professionals binnen het sociaal domein

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.