Bender voor opdrachtgevers in de zorg

Uw zorgorganisatie is dringend op zoek naar vakkundige professionals die alle aandacht kunnen en willen geven aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders die zeggen: ik ben er voor de cliënt.

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals die passen bij uw specifieke wensen, voor de periode dat daar behoefte aan is. Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders met alle aandacht voor zorgbehoevenden en ouderen binnen de verpleeghuis-, ziekenhuis-, gehandicaptenzorg en wijkverpleging en ook binnen de jeugd- en geestelijke gezondheidszorg. We hebben onder meer verzorgenden IG, wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, kwaliteitsverpleegkundigen, zorgbemiddelaars, teamcoaches, teammanagers en ambulante, persoonlijke en coördinerende begeleiders en groepsbegeleiders in dienst.

Professionals die niet alleen continuïteit bieden in uw dagelijkse zorgproces, maar de zorg ook een klein beetje beter maken.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent binnen de zorg en het publiek domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Bender is lid van V&VN

Opleidingen

De opleidingen binnen de Bender Academie ontwikkelen we in de praktijk. Ze sluiten daarom altijd aan bij de actualiteit en zijn direct toepasbaar. Bovendien bieden ze een antwoord op de kwaliteitseisen binnen de betreffende werkvelden en passen ze bij de behoeften van professionals en organisaties. We bieden onze opleidingen open en incompany aan. 

Bender voor goed opgeleide zorgprofessionals

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.