Bender voor opdrachtgevers in de zorg

Uw zorgorganisatie is dringend op zoek naar vakkundige professionals die alle aandacht kunnen en willen geven aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders die zeggen: ik ben er voor de cliënt.

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals die passen bij uw specifieke wensen, voor de periode dat daar behoefte aan is. Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders met alle aandacht voor zorgbehoevenden en ouderen binnen de verpleeghuis-, ziekenhuis-, gehandicaptenzorg en wijkverpleging en ook binnen de jeugd- en geestelijke gezondheidszorg. We hebben onder meer verzorgenden IG, wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk, kwaliteitsverpleegkundigen, zorgbemiddelaars, teamcoaches, teammanagers en ambulante, persoonlijke en coördinerende begeleiders en groepsbegeleiders in dienst.

Professionals die niet alleen continuïteit bieden in uw dagelijkse zorgproces, maar de zorg ook een klein beetje beter maken.

Behoefte aan gemotiveerde starters? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent binnen de zorg en het publiek domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

Bender voor zorgprofessionals die willen blijven leren

Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we verzorgenden, begeleiders, verpleegkundigen niveau 4 en 5 en teamleiders. Bender is hiermee de erkende opleider binnen de zorg. Onze praktijkgerichte aanpak sluit net zo goed aan bij startende als ervaren zorgprofessionals. Bender biedt beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepende- en omscholingstrainingen. We bieden onze opleidingen klassikaal, via e-learning en in combinatie (blended) aan, zowel via open trainingen als met maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers (in company).

Met ieder jaar ruim 5.000 cursisten is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze opleidingen worden door cursisten gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Verder staan we als opleider ingeschreven in het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO).

Hoe kunnen wij er met onze zorgprofessionals voor ú zijn?

Benieuwd of Bender kan helpen bij de vraagstukken binnen uw organisatie? Laat hieronder uw gegevens achter of bel direct 030-7670015.

Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.