Actualiteiten schuldhulpverlening

Utrecht Klassikaal (op locatie/online) 1 dag

Er zijn weinig vakgebieden in de sociale sector die zo veranderlijk zijn als de schuldhulpverlening. Dat maakt het vak niet alleen interessant, maar ook dat het noodzakelijk is om je kennis up-to-date te houden. Wat is er dan gemakkelijker dan alle actualiteiten op een blaadje gepresenteerd te krijgen!? Door onze toelichting worden alle actualiteiten begrijpelijk en direct toepasbaar in de praktijk.

Direct inschrijven

Nu inschrijven

Doelgroep

Leervorm

Programma

Resultaat

Data

Studiekosten

Doelgroep

Je bent werkzaam als schuldhulpverlener of je hebt er in je werk regelmatig mee te maken en wilt de kennis die je bezit up-to-date houden.

Leervorm

De cursus bestaat uit een groepsles, die klassikaal op locatie en/of online wordt aangeboden. Een online groepsles wordt verzorgd in een virtueel klaslokaal. Hier ontmoet je de docent en je mededeelnemers, waar aandacht is voor interactie en kennisdeling.

 

In groepsverband leren is samen leren, ervaringen delen, kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen onder begeleiding van een docent met praktijkervaring.

Programma

Afhankelijk van de actualiteit wordt het programma aangepast.

Resultaat

Na deze cursus ben je weer volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de schuldhulpverlening en kun je de veranderingen toepassen in de praktijk.

 

Je ontvangt een “Bewijs van deelname” indien je de cursus hebt bijgewoond.

Data

Donderdag 12 oktober 2023

 

Dinsdag 12 december 2023

Studiekosten

De kosten voor de cursus zijn: € 495,- (vrij van btw en inclusief lesmateriaal, koffie/thee/frisdrank en lunchbuffet).