Verdieping vrij te laten bedrag

Incompany Klassikaal (op locatie/online) 1 dagdeel

Het vrij te laten bedrag is een belangrijk onderdeel in de schuldhulpverlening. Als schuldhulpverlener krijg je bijna dagelijks te maken met de berekeningen hiervoor. Deze training biedt alle recente informatie over de berekening van het vrij te laten bedrag. Ook loonstroken lezen is van belang voor het juist maken van een berekening. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de correcties, want weet jij welke mogelijkheden er allemaal zijn in het vrij te laten bedrag? 

 

De cursus is alleen incompany te volgen. Heb je interesse? Stuur een mail naar academie@bendergroep.nl.

Direct inschrijven

Doelgroep

Leervorm

Programma

Resultaat

Studiekosten

Doelgroep

De training is bestemd voor professionals die in hun werk de berekening van het vrij te laten bedrag maken. 

 

Leervorm

De training bestaat uit een groepsles, die klassikaal op locatie en/of online wordt aangeboden. Een online groepsles wordt verzorgd in een virtueel klaslokaal. Hier ontmoet je de docent en je mededeelnemers, waar aandacht is voor interactie en kennisdeling.

In groepsverband leren is samen leren, ervaringen delen, kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen onder begeleiding van een docent met praktijkervaring.  

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

  • Loonstroken lezen 
  • De laatste wijzigingen in de beslagvrije voet  
  • De laatste wijzigingen in het vrij te laten bedrag 
  • De correcties in het vrij te laten bedrag 

Het is mogelijk om eigen casuïstiek in te brengen voorafgaand aan en tijdens de training.  

Resultaat

Na de training heb je kennis over de onderwerpen van het programma en kan je deze toepassen in de praktijk. Je kan hiermee naast de basis van het VTLB, de berekening op maat maken naar de situatie van de klant.  

Studiekosten

De kosten voor de training (zie website) zijn vrij van btw en inclusief lesmateriaal, koffie/thee/frisdrank en Lunchbuffet. 

 

Wil je meer weten? Wil jij je inschrijven? Of wil je eerst advies? Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Onze opleidingsadviseur geeft een advies op maat, passend bij jouw situatie. Je bereikt ons via telefoonnummer (030) 767 00 16 of door een mail te sturen naar academie@bendergroep.nl.