Bender Academie

Wil je verder groeien binnen de zorg of het publiek domein? Bender leidt al ruim 15 jaar professionals zoals jij op. Dit doen we met opleidingen, workshops en trainingen rond Wmo, jeugdzorg, participatie, werk & inkomen, schuldhulpverlening, zorg en ruimtelijk domein.

Onze opleidingen sluiten natuurlijk aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Omdat we ze ontwikkelen in de praktijk zijn ze altijd up-to-date. We werken samen aan kennis en vaardigheden op verschillende opleidingsniveaus. In groepsverband en via e-learning.

Alle klassikale trainingen van Bender vinden vanaf 1 september 2020 weer plaats. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend als de opleidingslocatie voldoet aan de anderhalve meter regel van de overheid. Wij houden de richtlijnen van het RIVM, het NRTO en die van de locatie aan. De veiligheid van de cursisten, docenten en opdrachtgevers staat centraal. Mocht dit op de trainingslocatie niet mogelijk zijn, dan wordt de opleiding geheel online verzorgd. Via onze ‘virtual classroom’ en e-learning vinden de opleidingen plaats met behoud van het maximaal leerrendement voor de cursist.  

We doen niets liever dan bijdragen aan de groei van mensen en organisaties.

Niels Veenhuizen accountmanager, Bender Academie