Succesvol opleidingsprogramma voor HelderZorg

Om de medewerkers te steunen in hun inhoudelijke en professionele ontwikkeling heeft Bender, in samenwerking met HelderZorg een opleidingsprogramma op maat voor de medewerkers opgesteld.

HelderZorg is een jonge, groeiende organisatie die zich richt op ambulante zorg. Het is een kleine organisatie die voornamelijk opereert in Gelderland, de Achterhoek en Overijssel. De dienstverlening richt zich op 3 pijlers:

  1. Forensische zorg,
  2. Wmo volwassenen,
  3. Jeugd

Training op maat

De afgelopen jaren heeft HelderZorg een snelle groei doorgemaakt en hun werkgebied en aantal medewerkers fors uitgebreid. Om de medewerkers te steunen in hun inhoudelijke en professionele ontwikkeling heeft Bender, in overleg met HelderZorg een opleidingsprogramma op maat voor de medewerkers opgesteld. Dit tot volle tevredenheid van Mohammed Taibe, één van de eigenaren van HelderZorg. Hij heeft zijn complimenten uitgesproken naar Bender en onze trainers.

Ontzorgen

Vanuit de medewerkers zijn er positieve reacties op de trainingen; fijne docenten die op een energieke manier de materie overbrengen. De medewerkers kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen en hebben er écht wat aan. Daarnaast is HelderZorg erg blij met de manier waarop zij ontzorgd worden door Bender. De gehele organisatie is uitbesteed wat voor HelderZorg veel tijd bespaard.

 

“Zodra je een opdracht laat uitvoeren en een order afsluit tegen een flinke investering, is het altijd wel spannend want je weet niet precies wat je mag verwachten en wat je medewerkers van de training vinden. Bij HelderZorg is het enorm succesvol gebleken en wij zijn super blij met Bender.” Aldus Mohammed Taibe.

 

image

Bender met aandacht voor groei!

Belangstelling voor ons trainingsaanbod en op zoek naar een incompany training? Al onze trainingen en cursussen zijn aan te passen aan de organisatiebehoefte. Bekijk de Bender Groeigids met ons complete aanbod! Natuurlijk is het ook mogelijk een op maat gemaakt programma samen te stellen uit verschillende onderwerpen.

Trainingen op maat

Contact met accountmanager

Bij interesse voor een een incompany traject of coaching on the job kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het resultaat en opzet van een incompany traject geven we graag samen met jou vorm. Neem gerust contact met ons op via 030-7670016, of contact ons via de mail.

Mail Academie

image