Over Bender

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor zorginstellingen, gemeenten en andere overheidsinstellingen. Aandacht voor de burger met schulden, voor het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder en voor een cliënt met een zorgbehoefte. Maar bij Bender begint het met aandacht voor jou als trainee, starter of ervaren professional. Zo kun jij met uitdagende opdrachten, opleidingen en individuele coaching alle aandacht geven aan diegenen die dat hard nodig hebben.

Onze mensen

Maak kennis met de mensen van Bender. Allemaal anders, maar wel allemaal met dezelfde focus. Als mensen van Bender zijn we er. Grote kans dat elke ontmoeting met een van ons begint met: ‘Hoe gaat het?’ Gevolgd door die ene, geruststellende boodschap die overal in doorklinkt: ‘Ik bender voor jou.’

Medewerkers van Bender zijn stuk voor stuk een kei in hun vak. Goed opgeleid en altijd in voor verdere professionele en persoonlijke groei. Het is die groeiende schat aan kennis en kunde die maakt dat zij mensen en organisaties als geen ander kunnen helpen. Inmiddels hebben we meer dan 800 enthousiaste professionals in dienst. En we groeien verder.

Aandacht voor groei: onze kernwaarden

Onze focus op groei en ontwikkeling zie je terug in vijf kernwaarden. Je herkent ze in ons denken en doen.

 

Gelukgedreven: Aandacht is de belangrijkste pijler van geluk. En dat is wat we ieder mens gunnen: geluk in zijn of haar leven.

Resultaatgericht: Wij geloven dat je alleen met aandacht resultaat bereikt. Dat kan individueel zijn, zoals bij persoonlijke ontwikkeling, maar je ziet het ook bij een organisatie die tot bloei komt.

Ondernemend: Geijkte situaties vragen om een geijkte aanpak, afwijkende situaties vragen iets creatievers. Eigen initiatief en doortastendheid zie je vaak terug bij de professionals van Bender.

Energiek: Je voelt het al zodra je iemand van Bender ontmoet: de energie spat ervan af. Onze mensen zijn levendig en steken graag hun handen uit hun mouwen.

Inlevend: Aandacht kun je alleen geven als je je kunt inleven in een ander. Een belangrijke eigenschap als je het verschil wil maken. En dat willen we.

Ja, ik wil de aandacht van Bender graag zelf ervaren

Kennismaken met de bijzondere wijze waarop Bender bijdraagt binnen de zorg en het publiek domein? Mail ons of bel 030-7670015.