Wat Bender tot Bender maakt

Bender draait om er zijn. Voor de ander en voor jezelf. Want alleen als je er bent, écht bent, kom je verder. Professioneel en persoonlijk. Kun je de wereld verder helpen. Daarom willen wij er zijn, voor de zorg, het sociaal en ruimtelijk domein en bedrijfsvoering.

Er zijn gaat alleen niet vanzelf. Het vraagt aandacht, veel aandacht. Voor onze opdrachtgevers, de burgers en cliënten voor wie we ons inzetten. Voor zorginstellingen, gemeenten en andere (semi)overheidsorganisaties. Voor die inwoner met schulden, het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder, de cliënt met een zorgbehoefte. Maar in de eerste plaats vraagt het aandacht voor onze eigen mensen. De professionals die het moeten doen, er zijn, daar en wanneer het eropaan komt.

Daarom koesteren we onze mensen. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Met alle aandacht voor wat hen drijft en gelukkig maakt. Met uitdagende opdrachten, opleidingen en individuele coaching. Met alles wat bijdraagt aan hun groei, aan hun competenties. Precies waaraan in het publieke domein en de zorg steeds meer behoefte is. Of het nu gaat om starters of ervaren professionals. Wij zorgen ervoor dat ze precies de goede aandacht kunnen geven en blijven geven aan al diegenen die dat nodig hebben.

De mensen van de Bender Belofte van Aandacht en Groei

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleidingen en afwisseling. Professioneel en persoonlijk.

Aan die belofte en wat die doet, herken je onze mensen. Mensen waarop je kunt rekenen. Voor het mooiste werk van Nederland. Voor Nederland. Met meer dan 800 gedreven professionals inmiddels. En vast van plan om door te groeien.

Ervaar de aandacht van Bender zelf

Persoonlijk kennismaken met Bender en hoe wij er als geen ander zijn voor de zorg, het sociaal en het ruimtelijk domein? Mail ons of bel ons via nummer 030-7670015.