Bender met alle aandacht voor jouw groei

 

Overtref jezelf bij Bender. Groei. Ben jij een doorzetter, een aanpakker? Iemand die gelooft dat het altijd beter kan? En wil jij met alle aandacht voor mensen hét verschil maken? Bender biedt talenten als jij een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen het publiek domein en de zorg. Zo werken we samen aan jouw groei. Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil overtreffen.

Bender met groei

Bij Bender krijg je alle aandacht om te groeien. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar. Dat doen we via onze twee dimensies van groei. Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Dat noemen wij de eerste dimensie van groei.

Daarnaast bieden we je loopbaanperspectief door opleiding en begeleiding op maat. Je volgt praktijkgerichte opleidingen en trainingen via de Bender Academie. De ontwikkeling die je hiermee maakt vormt de tweede dimensie van groei.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we met de Bender Groeicyclus. Die groeicyclus garandeert maximale aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geven we inhoud door heldere loopbaanpaden en leerlijnen. Alles om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf kunt blijven geven bij onze opdrachtgevers en aan de burgers en cliënten die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met aandacht voor jou

Aandacht zit in het DNA van Bender. Net als groei kent ook aandacht twee dimensies. Als eerste gaat het om aandacht vanuit de vraag “hoe gaat het met je?”; in je opdracht, je persoonlijke ontwikkeling. Of gewoon, als je even je hart wil luchten. Op verschillende manieren gaat het steeds weer over wat jou professioneel en persoonlijk verder brengt. Dit raakt ook onze tweede dimensie van aandacht: de aandacht die je vóelt. In de wandelgangen, tijdens trainingen, bij het koffieapparaat, bij allerhande bijeenkomsten en niet in de laatste plaats bij de gezellige feestjes en borrels van Bender. Daar wil je bij zijn. Gewoon om te genieten. Maar ook om je even op te laden om vervolgens weer alle aandacht aan anderen te kunnen geven.

Bender met een mooi loopbaanperspectief

Hoe het met je gaat heeft natuurlijk alles te maken met je wensen en ambities. Waar wil jij over vijf jaar staan? Daar besteden we veel aandacht aan. Heel concreet doen we dat met het Bender Loopbaanpad. Hierin vind je alle functies die je bij ons kunt vervullen, van young professional tot senior. Voor iedere fase van jouw loopbaanpad heeft Bender een uniek opleidingsaanbod samengesteld: de zogenaamde leerlijn. De leerlijn bestaat uit trainingen, workshops, intervisie en actualiteitentrainingen. Online, maar natuurlijk ook op kantoor bij Bender. Allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken, professioneel en persoonlijk, in welke fase van je carrière je ook zit. Alles met het oog op waar jij over vijf jaar en verder wilt zijn. Daar willen wij met jou naartoe. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei: helder commitment van ons met een mooi loopbaanperspectief voor jou.

Samen kom je verder

Samen groeien gaat sneller en is ook veel leuker. Je bent bij ons onderdeel van Bender. We vragen regelmatig naar je mening en ervaring binnen je werk, zodat we van elkaar leren en samen groeien. Tijdens bijeenkomsten en gezellige feesten merk je pas echt waarom samen belangrijk is. Je verbindt je daar met je collega’s; mensen met dezelfde drive als jij.

Ben jij er voor Bender?

Op zoek naar een baan met alle aandacht voor jouw groei? Bekijk onze cursussen en opleidingen binnen de Bender Academie en onze vacatures: Zorg, Sociaal domein, Ruimtelijk domein, Kinderopvang. Of heb je interesse in onze traineeships of interne vacatures.

Ik dacht altijd dat je als gedetacheerde volledig op jezelf was aangewezen. Dat je nergens bij hoorde. Maar sinds ik voor Bender werk, ervaar ik alleen maar voordelen.

Lisa Jeugdconsulent