Bender met alle aandacht voor jouw groei

Ben jij een doorzetter, een aanpakker? Iemand die gelooft dat het altijd beter kan? En wil jij met alle aandacht voor mensen hét verschil maken? Bender biedt talenten als jij een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen het publiek domein en de zorg. Zo werken we samen aan jouw groei.

Bender voor groei

Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Juist door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkgerichte opleidingen en trainingen binnen de Bender Academie te volgen. Al deze aandacht zorgt ervoor dat je iedere dag het beste van jezelf kunt geven aan mensen die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met aandacht voor jou

Waar loop jij warm voor en wat heb je nodig in je werk en in je leven? In een persoonlijk gesprek staan we stil bij wat jou drijft. Past dat bij jou? Dan bieden we je een dienstverband aan waarmee wij jou als werkgever en opleider de persoonlijke aandacht geven die jij verdient.

Benieuwd naar ons proces?

Groeien doe je samen

Samen groeien gaat sneller en is ook veel leuker. Je bent bij ons onderdeel van Bender. We vragen regelmatig naar je mening en ervaring binnen je werk, zodat we van elkaar leren en samen groeien. Tijdens bijeenkomsten en gezellige feesten merk je pas echt waarom samen belangrijk is. Je verbindt je daar met je collega’s; mensen met dezelfde drive als jij.

Ben jij er voor Bender?

Op zoek naar een baan met alle aandacht voor jouw groei? Bekijk onze cursussen en opleidingen binnen de Bender Academie en onze vacatures: Zorg, Sociaal domein, Ruimtelijk domein. Of heb je interesse in onze traineeships of interne vacatures.

Ik dacht altijd dat je als gedetacheerde volledig op jezelf was aangewezen. Dat je nergens bij hoorde. Maar sinds ik voor Bender werk, ervaar ik alleen maar voordelen.

Lisa Jeugdconsulent