Wat aandacht doet voor jou als financieel professional

Het werk van een financieel professional bij (semi)overheidsinstellingen gaat over meer dan cijfers en geld alleen. Het gaat over mensen zoals jij en ik. Van subsidie-aanvragen tot complexe financiële vraagstukken; je werkt in het hart van de organisatie en hebt een adviserende rol. Ook naar management en bestuur.


Aandacht, communicatie en werken in teamverband zijn de kernbegrippen om echt iets voor iemand te kunnen betekenen. Vind jij maatschappelijke thema’s belangrijk, heb je affiniteit met financiën of ben je een al doorgewinterde financial professional? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei, en niet te vergeten jouw werkplezier. Dit voel je niet alleen tijdens het uitvoeren van je opdrachten of tijdens het volgen van opleidingen en traineeships, maar ook bij de Bender bijeenkomsten met al je collega’s.

 

Bekijk vacatures Financieel adviseur

 

De Bender Belofte van Aandacht en Groei binnen het financieel maatschappelijk werkveld

Je bent net afgestudeerd, hebt affiniteit met financiën, je bent financieel adviseur, P&C-adviseur, concerncontroller, financial- of businesscontroller, en je wil graag een bijdrage leveren aan maatschappelijke relevante vraagstukken, dan pas jij bij Bender. Via onze leerlijnen en loopbaanpaden ontwikkel jij steeds verder en blijf je een meerwaarde leveren voor de maatschappij.

Groei professioneel en persoonlijk op twee niveaus

Bij Bender krijg je alle aandacht om te groeien. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar. Dat doen we via onze twee dimensies van groei. Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Dat noemen wij de eerste dimensie van groei.

Daarnaast bieden we je loopbaanperspectief door opleiding en begeleiding op maat. Je volgt praktijkgerichte opleidingen en trainingen via de Bender Academie. De ontwikkeling die je hiermee maakt vormt de tweede dimensie van groei.

De Bender groeicyclus

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we met de Bender Groeicyclus. Die groeicyclus garandeert maximale aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geven we inhoud door heldere loopbaanpaden en leerlijnen. Alles om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf kunt blijven geven bij onze opdrachtgevers en aan de burgers en cliënten die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met alle aandacht voor jou op twee manieren

Aandacht zit in het DNA van Bender. Als eerste gaat het om aandacht vanuit de vraag “hoe gaat het met je?”; in je opdracht, je persoonlijke ontwikkeling. Of gewoon, als je even je hart wil luchten. Op verschillende manieren gaat het steeds weer over wat jou professioneel en persoonlijk verder brengt. Dit raakt ook onze tweede dimensie van aandacht: de aandacht die je vóelt. In de wandelgangen, tijdens trainingen, bij allerhande bijeenkomsten en niet in de laatste plaats bij de gezellige feestjes en borrels van Bender. Daar wil je bij zijn. Gewoon om te genieten. Maar ook om je even op te laden om vervolgens weer alle aandacht aan anderen te kunnen geven.

Bender met een mooi loopbaanperspectief 

Hoe het met je gaat heeft natuurlijk alles te maken met je wensen en ambities. Waar wil jij over vijf jaar staan? Daar besteden we veel aandacht aan. Heel concreet doen we dat met het Bender Loopbaanpad. Hierin vind je alle functies die je bij ons kunt vervullen, van young professional tot senior. In iedere fase van je loopbaan en in ieder vakgebied heeft Bender een uniek opleidingsaanbod samengesteld: de zogenaamde leerlijn. Online, maar natuurlijk ook op kantoor bij Bender. Allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken, professioneel en persoonlijk, in welke fase van je carrière je ook zit. Alles met het oog op waar jij over vijf jaar en verder wilt zijn. Daar willen wij met jou naartoe. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei: helder commitment van ons met een mooi loopbaanperspectief voor jou.

Wil jij dit ook? Solliciteren doe je zo

 

image

Interesse of wil je meer weten?

Ik ben Roderick en help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met mij op via 06 34 26 71 59 of stuur mij een mail.

Contact per mail