Wat aandacht doet voor jou als pedagogisch medewerker in de kinderopvang

 

Aandacht is het toverwoord om in de kinderopvang van grote waarde te zijn. Sta jij er ook zo in? Past de dynamiek in de kinderopvang jou als gegoten? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei, en niet te vergeten jouw werkplezier. Dit voel je zowel tijdens het uitvoeren van je opdrachten, door het wekelijks contact met je regiomanager en/of tijdens het volgen van opleidingen en traineeships, als ook bij de Bender bijeenkomsten met al je collega’s.
 
Bekijk vacatures pedagogisch medewerker

Jouw ontwikkeling en die van de allerkleinste

Het werk van een pedagogisch medewerker op een kinderopvang gaat over meer dan alleen met de allerkleinste bezig te zijn. Het gaat over persoonlijke aandacht, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en voorschoolse educatie. Kinderen in de dagopvang stoom je spelenderwijs klaar voor de basisschool. Hier speel jij, samen met je collega’s een heel belangrijke rol in. Daarom is het van groot belang dat je ook zoekt naar de juiste verbinding met je collega’s om het beste uit de samenwerking te halen en zo de kinderen voldoende ondersteuning te bieden die hun ontwikkeling positief beïnvloedt.

Groei professioneel en persoonlijk op twee niveaus

Bij Bender krijg je alle aandacht om te groeien. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar. Dat doen we via onze twee dimensies van groei. Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Dat noemen wij de eerste dimensie van groei.

Daarnaast bieden we je loopbaanperspectief door opleiding en begeleiding op maat. Je volgt praktijkgerichte opleidingen en trainingen via de Bender Academie. De ontwikkeling die je hiermee maakt vormt de tweede dimensie van groei.

De Bender groeicyclus

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we met de Bender Groeicyclus. Die groeicyclus garandeert maximale aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geven we inhoud door heldere loopbaanpaden en leerlijnen. Alles om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf kunt blijven geven bij onze opdrachtgevers en aan de burgers en cliënten die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met alle aandacht voor jou op twee manieren

Aandacht zit in het DNA van Bender. Als eerste gaat het om aandacht vanuit de vraag “hoe gaat het met je?”; in je opdracht, je persoonlijke ontwikkeling. Of gewoon, als je even je hart wil luchten. Op verschillende manieren gaat het steeds weer over wat jou professioneel en persoonlijk verder brengt. Dit raakt ook onze tweede dimensie van aandacht: de aandacht die je vóelt. Het wekelijkse contact met je regio- of talentmanager zorgt dat je je daadwerkelijk gezien en gehoord voelt. In de wandelgangen, tijdens trainingen, bij allerhande bijeenkomsten en niet in de laatste plaats bij de gezellige feestjes en borrels van Bender. Daar wil je bij zijn. Gewoon om te genieten. Maar ook om je even op te laden om vervolgens weer alle aandacht aan anderen te kunnen geven.
 

 

Bender met een mooi loopbaanperspectief 

Hoe het met je gaat heeft natuurlijk alles te maken met je wensen en ambities. Waar wil jij over vijf jaar staan? Daar besteden we veel aandacht aan. Heel concreet doen we dat met het Bender Loopbaanpad. Hierin vind je alle functies die je bij ons kunt vervullen, van young professional tot senior. In iedere fase van je loopbaan en in ieder vakgebied heeft Bender een uniek opleidingsaanbod samengesteld: de zogenaamde leerlijn. Online, maar natuurlijk ook op kantoor bij Bender. Allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken, professioneel en persoonlijk, in welke fase van je carrière je ook zit. Alles met het oog op waar jij over vijf jaar en verder wilt zijn. Daar willen wij met jou naartoe. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei: helder commitment van ons met een mooi loopbaanperspectief voor jou.

Wil jij dit ook? Solliciteren doe je zo

 

 

Bekijk vacatures pedagogisch medewerker