Wat aandacht doet voor jou in het ruimtelijk domein

Aandacht is het toverwoord om in het ruimtelijk domein succes te boeken. Sta jij er ook zo in? Past de dynamiek binnen het ruimtelijk domein jou als een jas? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Je houdt van de dynamiek van het ruimtelijk domein. En gelukkig maar, met de nieuwe Omgevingswet die de komende jaren tot een enorme verandering in regels én cultuur zal leiden. Naast technische kennis en ruimtelijk inzicht beschik je over de nodige soft skills, ben je inlevend en overtuigend, naar burgers en andere stakeholders. Niet in de laatste plaats ben je een prettige, frisse dwarsdenker die zich als deskundige en als mens graag verder wil ontwikkelen.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

 

 

Professional Moniek Bazen aan het woord – Senior Beleidsadviseur RO

Waarom ik heb gekozen voor Bender en wat betekent aandacht voor mij? Ik vertel je graag hoe ik mijzelf in mijn functie kan ontwikkelen en met welke uitdagingen ik te maken heb.

 

Aandacht voor jouw groei

In een persoonlijk gesprek bepalen we samen of Bender aansluit bij je talent, ervaring en ambitie. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden.

Bender: detacheerder én opleider

Naast dat je als professional binnen Bender gebruik kunt maken van meer dan 100 opleidingen in de Bender Academie, bieden wij ook diverse opleidingen aan waar iedereen zich voor kan inschrijven. Of je nu bij Bender in dienst bent of niet. Volg bijvoorbeeld de tweedaagse cursus ‘Omgevingswet 2022 in vogelvlucht’. Bestemd voor eenieder die in korte tijd de Omgevingswet in hoofdlijnen wil doorgronden.

Cursus Omgevingswet 2022 in vogelvlucht

Traineeship

Ben je een starter binnen het ruimtelijk domein en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je een relevante Hbo of Wo-opleiding hebt afgerond kun je kiezen voor een mooie mix van werken en leren. Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld. We gaan we van start met de volgende traineeships:

Duurzaamheid en Energie

Adviseur vergunningen

Omgevingsrecht

WABO

 

Interessante vacatures

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met ons op. Via mail, telefoon of What’s app.
Jelke van Oosten 06-381 60 534
Eske Bron 06-149 99 276

Contact per mail