Wat aandacht doet voor jou in het ruimtelijk domein

 

Aandacht is het toverwoord om in het ruimtelijk domein succes te boeken. Sta jij er ook zo in? Past de dynamiek binnen het ruimtelijk domein jou als een jas? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Bekijk ruimtelijk domein vacatures

 

Ga voor een baan met de Bender Belofte van Aandacht en Groei

Je houdt van de dynamiek van het ruimtelijk domein. En gelukkig maar, met de nieuwe Omgevingswet die de komende jaren tot een enorme verandering in regels én cultuur zal leiden. Naast technische kennis en ruimtelijk inzicht beschik je over de nodige soft skills, ben je inlevend en overtuigend, naar burgers en andere stakeholders. Niet in de laatste plaats ben je een prettige, frisse dwarsdenker die zich als deskundige en als mens graag verder wil ontwikkelen.

 

Groei professioneel en persoonlijk op twee niveaus

Bij Bender krijg je alle aandacht om te groeien. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar. Dat doen we via onze twee dimensies van groei. Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Dat noemen wij de eerste dimensie van groei.

Daarnaast bieden we je loopbaanperspectief door opleiding en begeleiding op maat. Je volgt praktijkgerichte opleidingen en trainingen via de Bender Academie. De ontwikkeling die je hiermee maakt vormt de tweede dimensie van groei.

De Bender groeicyclus

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we met de Bender Groeicyclus. Die groeicyclus garandeert maximale aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geven we inhoud door heldere loopbaanpaden en leerlijnen. Alles om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf kunt blijven geven bij onze opdrachtgevers en aan de burgers en cliënten die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met alle aandacht voor jou op twee manieren

Aandacht zit in het DNA van Bender. Net als groei kent ook aandacht twee dimensies. Als eerste gaat het om aandacht vanuit de vraag “hoe gaat het met je?”; in je opdracht, je persoonlijke ontwikkeling. Of gewoon, als je even je hart wil luchten. Op verschillende manieren gaat het steeds weer over wat jou professioneel en persoonlijk verder brengt. Dit raakt ook onze tweede dimensie van aandacht: de aandacht die je vóelt. In de wandelgangen, tijdens trainingen, bij het koffieapparaat, bij allerhande bijeenkomsten en niet in de laatste plaats bij de gezellige feestjes en borrels van Bender. Daar wil je bij zijn. Gewoon om te genieten. Maar ook om je even op te laden om vervolgens weer alle aandacht aan anderen te kunnen geven.

Bender met een mooi loopbaanperspectief

Hoe het met je gaat heeft natuurlijk alles te maken met je wensen en ambities. Waar wil jij over vijf jaar staan? Daar besteden we veel aandacht aan. Heel concreet doen we dat met het Bender Loopbaanpad. Hierin vind je alle functies die je bij ons kunt vervullen, van young professional tot senior. In iedere fase van je loopbaan en in ieder vakgebied heeft Bender een uniek opleidingsaanbod samengesteld: de zogenaamde leerlijn. Bender biedt jou vijf unieke leerlijnen: Duurzaamheid en energie, Ruimte en Milieu. De leerlijnen bestaan uit trainingen, workshops, intervisie en actualiteitentrainingen. Online, maar natuurlijk ook op kantoor bij Bender. Allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken, professioneel en persoonlijk, in welke fase van je carrière je ook zit. Alles met het oog op waar jij over vijf jaar en verder wilt zijn. Daar willen wij met jou naartoe. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei: helder commitment van ons met een mooi loopbaanperspectief voor jou.

Wil jij dit ook? Solliciteren doe je zo

 

Wat aandacht doet voor senior RO-beleidsadviseur Moniek

Waarom ik heb gekozen voor Bender en wat betekent aandacht voor mij? Ik vertel je graag hoe ik mijzelf in mijn functie kan ontwikkelen en met welke uitdagingen ik te maken heb.

 

Heb je nog geen of weinig ervaring in het ruimtelijk domein?

Ben je een starter binnen het ruimtelijk domein en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je een relevante hbo- of wo-opleiding hebt afgerond, kun je kiezen voor een mooie mix van werken en leren. Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld.

Traineeships bekijken

Interessante vacatures

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met ons op. Via mail, telefoon of What’s app.
Jelke van Oosten 06-381 60 534
Eske Bron 06-149 99 276

Contact per mail