Bender in het ruimtelijk domein

De dynamiek binnen het ruimtelijk domein past jou als een jas. De nieuwe Omgevingswet leidt de komende jaren tot een enorme verandering in regels, maar ook in cultuur. Naast technische kennis en ruimtelijk inzicht heb je daarom de nodige soft skills nodig. Bij gesprekken met burgers, bij het creëren van draagvlak en  bij inlevend en tegelijk overtuigend zijn. Precies iets voor jou, toch?

Ben jij die frisse dwarsdenker? Dan biedt Bender je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot een professional die zich als vis in het water voelt binnen het ruimtelijk domein. Aandacht voor jouw groei op persoonlijk en professioneel gebied geven wij je met interessante projecten, een ruime keuze in opleidingen, een aantrekkelijke beloning en individuele begeleiding. Zo groei jij verder als deskundige binnen het ruimtelijk domein.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

  • Alle aandacht voor jouw professionele ontwikkeling
  • Uitdagende, passende opdrachten bij verschillende organisaties
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen via de Bender Academie
  • Persoonlijk contact
  • Een goed salaris mét leaseauto
  • En de leukste feesten

Vacatures

Bender heeft uitdagende opdrachten voor trainees, starters en ervaren professionals. De werkvelden zijn onder andere: beleid ruimtelijke ordening, vergunningverlening, toezicht & handhaving, projectmanagement omgevingswet, juridische zaken en bouwkunde.

Bekijk hier de vacatures binnen het ruimtelijk domein >

Aandacht voor jouw groei

In een uitgebreid persoonlijk gesprek bepalen we samen of je talent, ervaring en ambitie aansluiten bij Bender. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden. Natuurlijk kom je ook in aanmerking voor aanvullende trainingen en persoonlijke begeleiding.

Ben je een starter binnen het ruimtelijk domein? En ben je minimaal in het bezit van een relevant hbo-diploma? Misschien is een van onze traineeships op je lijf geschreven.

Ben jij d’r voor Bender?

Op zoek naar een baan in het ruimtelijk domein met alle aandacht voor jouw groei? Bender is er voor jou. Bekijk onze vacatures en opleidingen.

Sinds ik gedetacheerd ben als beleidsmedewerker, maak ik kennis met de uitdagingen waar verschillende gemeenten tegenaan lopen. Die verschillen zijn soms enorm. Dat maakt mijn werk alleen nog maar boeiender.

Semih beleidsmedewerker omgevingswet