Wat aandacht doet voor jou in het sociaal domein

Aandacht is het toverwoord om in het sociaal domein van grote waarde te zijn. Sta jij er ook zo in? En is dit het werkveld waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Je houdt ervan mensen op weg te helpen naar een toekomst met perspectief. Dat vraagt heel veel aandacht. Of het nu gaat om mensen met een zorgvraag, schulden of gezinsproblemen, het begint met er voor ze zijn. De behoefte aan inlevende en goed opgeleide professionals is groot. Bender helpt je om je hierin verder te ontwikkelen, als deskundige en als mens.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

Aandacht voor jouw groei

In een persoonlijk gesprek bepalen we samen of Bender aansluit bij je talent, ervaring en ambitie. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden.

Eén minuutje met Wmo consulent Monique

Ons sollicitatieproces

 

Traineeships

Ben je een starter binnen het sociaal domein en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je een relevante hbo of wo-opleiding hebt afgerond kun je kiezen voor een mooie mix van werken en leren. Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld. We gaan we van start met de volgende traineeships:

Jeugdconsulent

Klantmanager Werk en Inkomen

Interessante vacatures

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Ik help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via 020-5787300 of stuur mij een mail.

Contact per mail