Wat aandacht doet voor jou in het sociaal domein

Aandacht is het toverwoord om in het sociaal domein van grote waarde te zijn. Sta jij er ook zo in? En is dit het werkveld waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde detacheringsmogelijkheden, opleidingen en traineeships.

Je houdt ervan mensen op weg te helpen naar een toekomst met perspectief. Dat vraagt heel veel aandacht. Of het nu gaat om mensen met een zorgvraag, schulden of gezinsproblemen, het begint met er voor ze zijn. De behoefte aan inlevende en goed opgeleide professionals is groot. Bender helpt je om je hierin verder te ontwikkelen, als deskundige en als mens.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

Aandacht voor jouw groei

In een uitgebreid persoonlijk gesprek bepalen we samen of je talent, ervaring en ambitie aansluiten bij Bender. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden. Natuurlijk kom je ook in aanmerking voor aanvullende trainingen en persoonlijke begeleiding.

Ons sollicitatieproces

 

Traineeships

Ben je een nieuwkomer binnen het sociaal domein en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je minimaal in het bezit bent van een relevant hbo-diploma kan je kiezen voor een mooie mix van werken en een opleiding volgen. Bender biedt jou een fantastische start waarmee je direct die koppositie inneemt. Dit najaar gaan we van start met de volgende traineeships:

Jeugdconsulent

Schuldhulpverlening

Klantmanager Werk en Inkomen

Het Traineeship Jeugd heeft me geholpen om mezelf en de jeugdzorg beter te maken.

Sabine Trainee Jeugd

Interessante vacatures

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Ik help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via
020-5787300 of stuur mij een mail.

Contact per mail