Bender in het sociaal domein

Mensen op weg helpen naar een toekomst met perspectief. Dat is wat jij het liefste doet. Bender wordt daar blij van. Het sociaal domein vraagt alle aandacht van professionals om er te zijn voor mensen met een zorgvraag, schulden of gezinsproblemen. De behoefte aan inlevende en goed opgeleide professionals is dus groot.

Bender helpt je om te groeien tot zo’n waardevolle professional. Dit doen we door jou de aandacht te geven die jij verdient, in de vorm van een interessante baan, persoonlijk contact, opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Zo groei jij verder in de wereld van het sociaal domein.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

  • Alle aandacht voor jouw professionele ontwikkeling
  • Uitdagende, passende opdrachten bij verschillende organisaties
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen via de Bender Academie
  • Persoonlijk contact
  • Een goed salaris mét leaseauto
  • En de leukste feesten

Vacatures binnen het sociaal domein

Bender heeft bij gemeenten en gemeentelijke instellingen zoals wijkteams uitdagende functies voor starters en ervaren professionals: Sociaal domein (algemeen), JeugdParticipatie, Werk & InkomenSchuldhulpverlening en Wmo.

Aandacht voor jouw groei

In een uitgebreid persoonlijk gesprek bepalen we samen of je talent, ervaring en ambitie aansluiten bij Bender. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden. Natuurlijk kom je ook in aanmerking voor aanvullende trainingen en persoonlijke begeleiding.

Ben je een nieuwkomer binnen het sociaal domein? En ben je minimaal in het bezit van een hbo-diploma? Misschien is een van onze traineeships op je lijf geschreven.

Ben jij d’r voor Bender?

Op zoek naar een baan in het sociaal domein met alle aandacht voor jouw groei? Bender is er voor jou. Bekijk onze vacatures en opleidingen.

Als ik eerder had geweten dat werken op basis van detachering zoveel voordelen biedt, dan was ik niet zo lang in mijn vorige baan blijven hangen. Ik wissel nu regelmatig van opdracht, waardoor ik veel ervaring opdoe. En bij elke opdracht krijg ik goede begeleiding.

Rutger Wmo consulent