Wat aandacht doet voor jou als trainee

 

Je bent net klaar met je opleiding. Bruist van de energie. Met heel veel zin in een baan. Maar hoe begin je de mooie carrière die je voor ogen hebt als je nog geen ervaring hebt of juist een zijstap wilt maken in je carrière? Juist de eerste stap is zo bepalend voor de rest van je loopbaan. Bender biedt je een vliegende start in de vorm van een traineeship. Een fijne mix van werken en een opleiding in de zorg, het sociaal of het ruimtelijk domein. Je ontdekt snel hoeveel wij met aandacht en groei voor jou kunnen betekenen. Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil overtreffen. Voor jou.  De Bender belofte werkt.

Ga voor een traineeship met de Bender Belofte van Aandacht en Groei

  • Betaalde opleiding met baangarantie
  • Alle aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Verschillende opdrachten bij diverse organisaties
  • Arbeidsovereenkomst met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Optrekken met gelijkgestemde en gedreven trainees
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen
  • En de leukste feesten

Met een traineeship van Bender ontwikkel jij je tot een op en top professional. Wat bieden we jou? Een state-of-the-art ontwikkelprogramma via de Bender Academie. Leren en uitgedaagd worden door een stimulerende groep mede-trainees. Jouw eigen talentmanager van Bender als steun en toeverlaat. Direct een vast contract, een aantrekkelijk salaris en natuurlijk een auto. 

Bekijk onze domeinen

Sociaal domein traineeships


Traineeships bekijken

Ruimtelijk domein traineeships

Traineeships bekijken

Zorg traineeships

Traineeships bekijken

Hoe we aandacht voor jou in groei omzetten

Ben jij leergierig en heb je ambitie? Ben je een doorzetter en wil je jezelf en Nederland een beetje beter maken? Dan is een traineeship echt iets voor jou. Voor de zorg vragen we een diploma op minimaal mbo 4-niveau. Voor een traineeship binnen het publiek domein heb je een diploma op hbo- of wo-niveau nodig.

Met de recruiter van Bender bespreek je jouw drijfveren en toekomstbeeld. We bekijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij onze traineeships. Is er een match? Dan ga je aan de slag! Je begint met een boeiende, maar ook pittige opleiding. Na een succesvolle afronding start je met de baan waarvoor je bent opgeleid. Maar natuurlijk stopt jouw groei hier niet. Samen stellen we een plan op, gericht op jouw verdere ontwikkeling.

Samen kom je verder

Bij Bender werk je samen met mede-trainees. Je ontmoet elkaar tijdens de opleiding en daarbuiten. Je bent namelijk regelmatig welkom bij een van onze informatieve bijeenkomsten en gezellige feesten. Zo leer je elkaar kennen en groei je samen verder.

Overzicht traineeships