Bender voor trainees

Mooie mix van werk en opleiding in zorg of publiek domein. Net klaar met je opleiding en bruisend van de energie. Die nieuwe baan? Kom maar op! Maar hoe begin je die mooie carrière die je voor ogen hebt? Juist de eerste stap is zo bepalend voor de rest van je loopbaan. Bender biedt jou een fantastische start waarmee je direct die koppositie inneemt.

Een serieuze startersfunctie met een aantrekkelijk salaris en bijbehorende verantwoordelijkheden. Dit in combinatie met een praktijkgerichte opleiding. Onze traineeships zijn zo opgebouwd dat je je snel ontwikkelt zowel binnen je vak als op persoonlijk gebied. Zo groei je binnen een jaar tot een stevige professional. Ga aan de slag binnen het sociaal domein, ruimtelijk domein of de zorg.

Een traineeship van Bender staat voor aandacht en groei

  • Betaalde opleiding met baangarantie
  • Alle aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Verschillende opdrachten bij diverse organisaties
  • Arbeidsovereenkomst met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Optrekken met gelijkgestemde en gedreven trainees
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen
  • En de leukste feesten

Aandacht voor jouw groei

Ben jij leergierig en heb je ambitie? Ben je een doorzetter en wil je jezelf en Nederland een beetje beter maken? Dan is een traineeship echt iets voor jou. Voor de zorg vragen we een diploma op minimaal mbo 4-niveau. Voor een traineeship binnen het publiek domein heb je een diploma op hbo- of wo-niveau nodig.

Met de recruiter van Bender bespreek je jouw drijfveren en toekomstbeeld. We bekijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij onze traineeships. Is er een match? Dan ga je aan de slag! Je begint met een boeiende, maar ook pittige opleiding. Na een succesvolle afronding start je met de baan waarvoor je bent opgeleid. Maar natuurlijk stopt jouw groei hier niet. Samen stellen we een plan op, gericht op jouw verdere ontwikkeling.

Samen groeien is leuker

Bij Bender werk je samen met mede-trainees. Je ontmoet elkaar tijdens de opleiding en daarbuiten. Je bent namelijk regelmatig welkom bij een van onze informatieve bijeenkomsten en gezellige feesten. Zo leer je elkaar kennen en groei je samen verder.

Overzicht traineeships

Traineeships Sociaal Domein

image
image

Traineeships Ruimtelijk domein

Traineeships Zorg

image