Wat aandacht doet voor jou binnen een woningcorporatie

Aandacht is het toverwoord om binnen een woningcorporatie van grote waarde te zijn. Sta jij er ook zo in? Ben jij de professional die binnen de dynamiek van een woningcorporatie helemaal tot zijn recht komt? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Binnen dit domein ga je huurders helpen met het creëren van hun ongestoord woongenot. Dat vraagt heel veel aandacht. Of het nu gaat om kwetsbare huurders, statushouders of jong volwassenen, het begint met er voor ze te zijn. De behoefte aan inlevende en goed opgeleide professionals is groot. Bender helpt je om je hierin verder te ontwikkelen, als professional en als mens.

Traineeship

Ben je een starter binnen woningcorporatie-land en wil je jouw carrière een boost geven? Kom maar op! Als je een relevante hbo of wo-opleiding hebt afgerond kun je kiezen voor een mooie mix van werken en leren.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

Aandacht voor jouw groei

In een persoonlijk gesprek bepalen we samen of Bender aansluit bij je talent, ervaring en ambitie. Past het bij jou? Dan heten we je welkom bij Bender. Met die baan op zak zoeken we een opdracht die goed aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Bij Bender wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden.

image

Interesse of wil je meer weten?

Ik help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via 020-5787300 of stuur mij een mail.

Contact per mail