Wat aandacht doet voor jou in de zorg

Aandacht is het toverwoord om in de zorg echt iets voor iemand te kunnen betekenen. Sta jij er ook zo in? En is dit het werkveld waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Je bent een talentvolle verpleegkundige, verzorgende IG of begeleider en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen, maar dan wel met de persoonlijke begeleiding van een betrokken en leuke werkgever. Met alle aandacht voor jouw groei, professioneel en persoonlijk. Bender biedt je dat.

Bijzondere kansen voor verpleegkundigen, verzorgenden IG en begeleiders

Met een vast contract bij Bender ga je aan de slag bij verschillende (zorg)instellingen. Van verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg en gehandicaptenzorg , jeugdzorg tot ziekenhuiszorg en GGZ. Samen kijken we steeds wat jou het meeste aantrekt en wat jouw volgende project wordt. Vaak gecombineerd met een opdracht in kwaliteitsverbetering. Zo werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar zelfs aan die van de hele zorg!  

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

Aandacht voor jouw groei

Of je nu een startende of ervaren verpleegkundige, verzorgende IG of begeleider bent, je komt bij Bender in vaste dienst. We bieden je een baan met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. In overleg ga je voor kortere of langere tijd bij verschillende instellingen aan de slag. Ook kom je in aanmerking voor aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Zo maak je in korte tijd een snelle groei door.

Eén minuutje met verpleegkundige Chris

Ons sollicitatieproces

Traineeships

Ben je een starter binnen de zorg en heb je (bijna) een diploma op minimaal mbo 4-niveau? Kom maar op! Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld. We gaan we van start met het volgende traineeship:

Hbo-v Traineeship

Bekijk al onze vacatures in de zorg!

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Ik help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via
06-81085957  of stuur mij een mail. Iris Zwanink

Contact per mail