Bender in de zorg

Jij bent een talentvolle verpleegkundige of verzorgende IG en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Herken je jezelf hierin? Ontdek dan wat Bender jou kan bieden.

Aan het werk als Projectverpleegkundige of projectverzorgende IG

Je treed in vaste dienst bij Bender. Vervolgens ga je aan de slag bij verschillende zorginstellingen. Dat kan verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en GGZ zijn. Bij Bender kijken we steeds samen met jou wat je volgende project wordt en wat jou het meeste aantrekt. Bij elk project heb je naast je dagelijkse werk vaak een opdracht die met kwaliteit te maken heeft. Zo draag jij bij aan verbetering van de zorg terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen. Beter kan eigenlijk niet!

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

  • Alle aandacht voor jouw professionele ontwikkeling
  • Uitdagende, passende opdrachten bij verschillende organisaties
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen via de Bender Academie
  • Persoonlijk contact
  • Een goed salaris mét leaseauto
  • En de leukste feesten

Vacatures

Bender heeft binnen de zorg uitdagende opdrachten voor trainees, starters en ervaren professionals.  Bekijk onze zorgvacatures >.

Aandacht voor jouw groei

Of je nu een startende of ervaren verpleegkundige of verzorgende IG bent, je komt bij Bender in vaste dienst. We bieden je een baan met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. In overleg ga je voor kortere of langere tijd bij verschillende instellingen aan de slag. Ook kom je in aanmerking voor aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Zo maak je in korte tijd een snelle groei door.

Ben je een nieuwkomer binnen de zorg en heb je (bijna) een diploma op minimaal mbo 4-niveau? Misschien is een van onze traineeships op je lijf geschreven.

Ben jij er voor Bender?

Op zoek naar een baan in de zorg met alle aandacht voor jouw groei? Bender is er voor jou. Bekijk onze vacatures en opleidingen.

De afwisseling in opdrachten met daarbij de zekerheid van een vaste baan is voor mij een topcombinatie.

Joris Projectverpleegkundige