Bender in de zorg

Waar kom jij als verpleegkundige of verzorgende IG ’s ochtends je bed voor uit? En waar loop jij warm voor? Dat is toch om professionele en goede zorg te geven? Natuurlijk zijn we trots op de kwaliteit van de zorg in ons land. Toch merk je dat je in je huidige werk niet altijd alle aandacht kan geven. Het is gewoon te hectisch. Tegelijkertijd heeft de zorg dringend behoefte aan vakkundige mensen zoals jij. Professionals met alle aandacht voor die kwetsbare cliënt.

Er verandert veel in de zorg. Bender volgt de actuele ontwikkelingen én die van onze medewerkers op de voet. We weten daarom als geen ander wat jij nodig hebt om goed te functioneren. Een luisterend oor en goede begeleiding bijvoorbeeld, zodat je je werk kunt doen op een manier die bij je past. Aandacht voor jouw groei zie je terug in interessante functies, een ruime keuze aan vakgerichte opleidingen en een aantrekkelijke beloning. Zo groei jij verder in de wereld van de zorg.

Een baan bij Bender staat voor aandacht en groei

  • Alle aandacht voor jouw professionele ontwikkeling
  • Uitdagende, passende opdrachten bij verschillende organisaties
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen via de Bender Academie
  • Persoonlijk contact
  • Een goed salaris mét leaseauto
  • En de leukste feesten

Vacatures

Bender heeft binnen de zorg uitdagende opdrachten voor trainees, starters en ervaren professionals.  Bekijk onze zorgvacatures >.

Aandacht voor jouw groei

Of je nu een startende of ervaren verpleegkundige of verzorgende IG bent, je komt bij Bender in vaste dienst. We bieden je een baan met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. In overleg ga je voor kortere of langere tijd bij verschillende instellingen aan de slag. Ook kom je in aanmerking voor aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Zo maak je in korte tijd een snelle groei door.

Ben je een nieuwkomer binnen de zorg en heb je (bijna) een diploma op minimaal mbo 4-niveau? Misschien is een van onze traineeships op je lijf geschreven.

Ben jij d’r voor Bender?

Op zoek naar een baan in de zorg met alle aandacht voor jouw groei? Bender is er voor jou. Bekijk onze vacatures en opleidingen.

Sinds ik via Bender als verpleegkundige gedetacheerd ben, heb ik weer lol in mijn werk. Voorheen voelde ik vaak de druk van veel randzaken, waardoor ik meer werk moest verrichten dan ik aankon. Soms had ik dan het gevoel dat ik onvoldoende aan mijn zorgtaken toekwam. Nu geef ik weer de aandacht die ik nodig vind om mijn cliënten echt bij te staan. Fantastisch.

Karin kwaliteitsverpleegkundige