Wat aandacht doet voor jou in de zorg

 

Aandacht is het toverwoord om in de zorg echt iets voor iemand te kunnen betekenen. Sta jij er ook zo in? En is dit het werkveld waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan is Bender er voor jou. Met alle aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. En niet te vergeten jouw werkplezier. Met perfect op jou afgestemde opdrachten, opleidingen en traineeships.

Bekijk zorg vacatures

 

Ga voor een baan met de Bender Belofte van Aandacht en Groei

Je bent een talentvolle verpleegkundige, verzorgende IG of begeleider en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen, maar dan wel met de persoonlijke begeleiding van een betrokken en leuke werkgever. Met alle aandacht voor jouw groei, professioneel en persoonlijk. Bender biedt je dat.

 

Bijzondere kansen voor verpleegkundigen, verzorgenden IG en begeleiders

Met een vast dienstverband bij Bender ga je aan de slag bij verschillende (zorg)instellingen. Van verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg tot ziekenhuiszorg en GGZ. Samen kijken we steeds wat jou het meeste aantrekt en wat jouw volgende project wordt.

Groei professioneel en persoonlijk op twee niveaus

Bij Bender krijg je alle aandacht om te groeien. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar. Dat doen we via onze twee dimensies van groei. Als Bender-professional wissel je regelmatig van opdracht en organisatie. Door die variatie maak je een snelle ontwikkeling door. Dat noemen wij de eerste dimensie van groei.

Daarnaast bieden we je loopbaanperspectief door opleiding en begeleiding op maat. Je volgt praktijkgerichte opleidingen en trainingen via de Bender Academie. De ontwikkeling die je hiermee maakt vormt de tweede dimensie van groei.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we met de Bender Groeicyclus. Die groeicyclus garandeert maximale aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geven we inhoud door heldere loopbaanpaden en leerlijnen. Alles om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste van jezelf kunt blijven geven bij onze opdrachtgevers en aan de burgers en cliënten die jouw inzet hard nodig hebben.

Bender met alle aandacht voor jou op twee manieren

Aandacht zit in het DNA van Bender. Net als groei kent ook aandacht twee dimensies. Als eerste gaat het om aandacht vanuit de vraag “hoe gaat het met je?”; in je opdracht, je persoonlijke ontwikkeling. Of gewoon, als je even je hart wil luchten. Op verschillende manieren gaat het steeds weer over wat jou professioneel en persoonlijk verder brengt. Dit raakt ook onze tweede dimensie van aandacht: de aandacht die je vóelt. In de wandelgangen, tijdens trainingen, bij het koffieapparaat, bij allerhande bijeenkomsten en niet in de laatste plaats bij de gezellige feestjes en borrels van Bender. Daar wil je bij zijn. Gewoon om te genieten. Maar ook om je even op te laden om vervolgens weer alle aandacht aan anderen te kunnen geven.

Bender met een mooi loopbaanperspectief

Hoe het met je gaat heeft natuurlijk alles te maken met je wensen en ambities. Waar wil jij over vijf jaar staan? Daar besteden we veel aandacht aan. Heel concreet doen we dat met het Bender Loopbaanpad. Hierin vind je de functies die je bij ons kunt vervullen in de zorg: van verzorgende IG of begeleider tot verpleegkundige niveau vier, vijf of zes. In iedere fase van je loopbaan en in ieder vakgebied heeft Bender een uniek opleidingsaanbod samengesteld: de zogenaamde leerlijn.

Bender biedt jou zes unieke opleidingen

Voor verzorgenden IG biedt Bender het verdiepende traineeship persoonsgerichte zorg en de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4. Voor verpleegkundigen niveau 4 heeft Bender het verdiepende traineeship coördinator van zorg en de verkorte opleiding hbo-V. Verpleegkundigen niveau 5 of 6 kunnen zich bij Bender doorontwikkelen via het unieke traineeship regisseur van persoonsgerichte zorg.

Speciaal voor begeleiders in de gehandicaptenzorg heeft Bender het traineeship begeleider+ ontwikkeld. De traineeships en beroepsopleidingen bestaan uit trainingen, workshops, intervisie, skillslab en actualiteitentrainingen. Online, maar natuurlijk ook op kantoor bij Bender. Allerlei mogelijkheden om aan je groei te werken, professioneel en persoonlijk, in welke fase van je carrière je ook zit. Alles met het oog op waar jij over vijf jaar en verder wilt zijn. Daar willen wij met jou naartoe. Ook dat is de Bender Belofte van Aandacht en Groei: helder commitment van ons met een mooi loopbaanperspectief voor jou.

Wil jij dit ook? Solliciteren doe je zo

Wat aandacht doet voor verpleegkundige Chris

 

Heb je nog geen of weinig ervaring in de zorg?

Ben je een starter binnen de zorg met (bijna) een diploma op minimaal mbo-4-niveau? En wil je jouw carrière in de zorg meteen een boost geven? Kom maar op! Bender biedt jou een fantastische start als professional binnen het werkveld.

Traineeships bekijken

Bekijk al onze vacatures in de zorg!

vacatures

image
image

Interesse of wil je meer weten?

Ik help je graag verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een vacature, opleiding of een traineeship? Neem dan gerust contact met mij op via
06-81085957  of stuur mij een mail. Iris Zwanink

Contact per mail