Word recruiter bij Bender

Bender groeit hard! Kom jij ons team recruitment versterken? In de veelzijdige functie van recruiter ga jij aan de slag met onder andere het werven en selecteren van nieuwe Bender professionals voor de zorg, het sociaal- of ruimtelijk domein of bedrijfsvoering. Je krijgt hierbij alle ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast zet jij je creativiteit in om aan de slag te gaan met het opzetten van projecten binnen recruitment. Gaat je hart sneller kloppen?

Wat doet een recruiter bij Bender?

Het recruitment vak is erg breed. Omdat je bij Bender verantwoordelijk bent voor het gehele recruitmentproces is jouw takenpakket goed gevuld. Het werven van kandidaten pak je zowel actief als passief aan! Te denken valt aan het inzetten van LinkedIn maar ook het ontwikkelen van verschillende campagnes. Vacatureteksten ontwikkel je op basis van een aantrekkelijke tekst die ook nog eens goed scoort op de zoekmachines. Daarnaast voer je selectiegesprekken met potentiële Bender collega’s en weet hen op een overtuigende manier kennis te laten maken met onze organisatie.  Ook offline zet je jouw beste beentje voor, je bent vaak te vinden op beurzen, congressen maar ook op scholen. Binnen deze functie wordt jouw input en creativiteit echt gewaardeerd! Voor nieuwe ideeën en initiatieven staan we altijd open.

Bender voor jou, hoe doen we dat?

  • Een uitstekend salaris, bonusregeling en secundaire voorwaarden
  • Een (elektrische) leaseauto met tankpas of eigen vervoersbudget
  • Eigen invulling van de rol zodat jij optimaal kan presteren
  • De allerleukste Bender feestjes, borrels, BBQ’s en sportevenementen
  • Hybride werkvorm, ondersteund met goede devices (laptop en smartphone)
  • Een informele werksfeer waarin jij je zeker snel thuis gaat voelen
  • Een eigen opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling via de Bender Academie

Bender als werkgever

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk. Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

 

Word jij onze nieuwe recruiter?

Bekijk recruiter vacatures